On se PREPOLOVIO, a fotka sa ODMORA je sve ODUŠEVILA!

Verenika bivše zadrugarke Aleksandre Subotić, Pecu Raspopović, nemamo često priliku da vidimo, a Aleksandra je odlučila da svoje pratioce i fanove obraduje porodičnom fotografijom sa odmora.Ona je pozirala sa Pecom i sinom Jovanom pored plaže, a po njihovom izrazu lica, možemo da vidimo da su srećni i uživaju zajedno. Peca je stariji od Aleksandre 20 godina, a vezu su započeli nakon njenog izlaska iz Zadruge.Inače, Peca je išao na operaciju smanjenja želuca i to mu je pomoglo da za kratko vreme smrša 30 kilograma. Pa možemo da vidimo da su i on i ona u najboljem izadnju.

Opšte je poznato, ljudima koji su u rijaliti vodama, ko je ova osoba i kako je postala popularna. Za vas neupućene, ali koji biste da saznate nešto više o ovoj devojci, reći ćemo vam par detalja o njoj.Ova devojka se prvi put pojavljuje u medijima 2016. godine kada je ušla u poznati rijaliti na Hepi televiziji – „Parovi“. Kao razlog za prijavu, navela je obezbeđivanje bolje budućosti za svoju ćerku. Kao i svi u rijalitiju, želela je da se predstavi kao neko ko je imao jako teško detinjstvo, kako bi se narodu što više dopala. Pričala je kako ju je majka izbacila iz kuće sa svega 16 godina, a pravi razlog za ovo je taj što je zatrudnela sa tadašnjim dečkom svoje majke, Aleksandrom Čabarkapom. Za svoju ćerku Magdalenu priča kao o svom najvećem blagu i kao što smo naveli, zbog nje se i prijavila za učešće u ovom rijalitiju. Ubrzo se u kući „ušemila“ sa Davidom Dragojevićem, koji joj je neko vreme bio suprug.

Sa svojim tadašnjim mužem je rešila da 2018. godine učestvuje u rijalitiju „Zadruga 2“, koji se prikazivao na Pink televiziji. Ubrzo joj se u rijalitiju pridružuje i majka Ljuba, kao i Čabarkapa. Čestim svađama sa majkom, ova devojka je postala jedna od najpopularnijih učesnika ovog rijaliti programa. Kao i svi, došla je da pobedi, ali nažalost do toga nije došlo. Najviše sukoba imala je sa Miljanom Kulić i Lunom Đogani. Spekuliše se da je dobijala honorar od 700 eura nedeljno tokom svog boravka.

Add Comment