SARANIO ŽENU, A ONA SE POSLE 15 DANA POJAVILA NA VRATIMA: Nije mogao sebi da dođe!

Mutijala Gadaja je 15. maja sahanio telo svoje supruge Girijame (70) koja je, kako se verovalo, peminula od kovida u bolnici u Andra Pradešu u Indiji. U suzama se oprostio od žene, a dve sedmice posle sahane porodica je održala i pomen. Sledećeg dana, tačnije 2. juna, svi su popadali od – Mutijalina supruga i njihova draga rođaka vratila se kući.Kako prenose mediji, žena je 12. maja primljena u opštu bolnicu zbog simptoma kovida. Njenom suprugu bilo je dozvoljeno da je obilazi, ali kada je došao u bolnicu 15. maja, nje nije bilo na kovid odeljenju. Sestre su mu rekle da je došlo do pogoršanja stanja i da je peminula.

Da stvar bude gora, u mrvačnici su mu predali umotano žensko telo, kako bi mogao voljenu suprugu da sahani u rodnom selu. Slomljeni Mutijala je telo prevezao do sela. Uplašen da odmota telo kako se neko još ne bi zarazio, istog dana je, kako je mislio, sahanio suprugu.Tu nije bio kraj njegovoj nesreći. Nekoliko dana kasnije, 23. maja, dobio je vest i da je njegov sin Rameš (35) peminuo od posledica kovida u bolnici Kamam.Porodica u tuzi i očaju, odlučila je da organizuje pomen za dvoje peminulih 1. juna, ali se dan kasnije Girijama pojavila na vratima kuće.

Girijama je kući stigla poprilično ljuta, jer ne samo da je suprug prestao da je obilazi, “već se nije udostojio ni da dođe po nju nakon što je otpuštena iz bolnice”. Starici su dali 3.000 rupija da može da se vrati kući.Iz bolnice su saopštili da je istraga u toku, a lokalni inspektor je rekao da do sada nije bilo prijava za ovakve propuste protiv bolnice u kojoj je Girijama ležala.Podsetimo, Indija se već nedeljama bori sa strvičnim talasom korone, koji svakodnevno odnosi na hiljade žrava.

Loading...

Add Comment