VARALA GA JE, PA JE ODLUČIO DA STAVI KAMERU U SPAVAĆU SOBU: Prizor ga je PRENERAZIO, odmah se POKAJAO!

Nakon 7 godina veze jedna Britanka je prošla kroz nekoliko različitih raspoloženja, od krivice zbog toga što je varala dečka do saznanja da je on laže godinama. Ja imam 27, a on 28 godina. Prevarila sam ga nekoliko puta i uništila sam njegovo povrenje – započinje devojka svoju priču. Znam da to zvuči preterano, ali morala sam nekako da pokušam da povratim njegovo poverenje, i kada je tražio da postavimo kameru u našoj spavaćoj sobi kako bi on sve vreme znao gde se ja nalazim, ja sam pristala – objašnjava ona i nastavlja:Takođe, zabranio mi je da koristim društvene mreže, samo “Snapchat” i to isključivo za komunikaciju sa njim ili mojom porodicom. On “Snapchat” uglavnom koristi kako bi proverio šta sam obukla i da li se nalazim tamo gde sam rekla da ću biti.

Pristala sam na sve samo da bih ga naterala da mi ponovo veruje. Želim da se udam za njega i predložila sam mu da počnemo da živimo zajedno, a onda sam doživela najveći ok u svom životu. On mi je opušteno rekao da njegova porodica ne zna za mene! Bukvalno sam ostala od teksta, a on je dodao da su njegovi veoma religizni i da me nikada ne bi prihvatili. I dalje sam van sebe posle ovog saznanja i zaista ne znam šta da radim – zaključila je Engleskinja.Odgovor terapeuta: Žao mi je ali vaš dečko ne izgleda kao materijal za ženidbu. Njegov način za obnovu poverenja nije pravi, već pre opsesivan.

Tačno je da ste varali i izgubili njegovo povrenje, ali to ne znači da vi morate da se odreknete svih svojih prava. Ponašanje vašeg dečka je veoma zabrinjavajuće jer on želi apsolutnu kontrolu nad vašim životom i vrlo verovatno će se njegova opsesija samo pogoršavati.Vi ste ga varali jer on ne želi da vam se obaveže. Budite iskreni prema sebi i razmislite da li se to promenilo. Ako želite vezu koja vas ispunjava i u kojoj se prema vama odnose sa poštovanjem koje zaslužujete, uzmite u razmatranje i raskid.

Add Comment