ZA NJU SE RASPITUJU SA SVIH STRANA SVETA! Čime se bavila Ivana pre nego što je postala Uraganka?!

Nakon sinoćnjeg nastupa Hurricane na velikoj sceni Evrovizije u drugojpolufinalnoj večeri, pevačica Ivana Nikolić dobila brojne komentare na račun njenog atrakrivnog izgleda, zbog čega za nju vlada ogromno interesovanje u celom svetu.Za pevačicom grupe „Hurricane“, Ivanom Nikolić, vlada ogromno interesovanje ljudi iz celog sveta. Atraktivna plavuša svojom pojavom zaludela je sve oko sebe, ali i gledaoce Evrovizije kojima je privukla veliku pažnju.Nakon sinoćnjeg nastupa i izvedbe pesme „Loco, Loco“ u drugoj polufinalnoj večeri, devojke su se plasirale u finale koje će se održati u subotu u 21 sat. Za samo sat vremena, njihovo evrovizijsko izvođenje pogledalo je preko pola miliona na Jutjubu, dok su ostali učesnici svega imali po 5, 6 hiljada pregleda.

Na internetu Hurricane postale su glavna tema, ali i u svim evropskim medijima i društvenim mrežama. Svaku komentarišu na poseban način – Sanju Vučić kao vanserijsku pevačicu, Kseniju Knežević kao najharizmatičniju, a Ivanu Nikolić kao najatraktivniju i najseksepilniju.Njen Instagram je prebukiran porukama i komentarima jer se mnogi, između ostalog i raspituju koje je Ivana godište, ali i za ostale informacije vezane za njen privatni i poslovni život.

Ivana Nikolić je 1995. godište, rođena je 16. aprila u Nišu. Trenutno je vokal ženske pop grupe Hurricane i višestruki nacionalni šampion u plesu. Prvo pojavljivanje bilo je u Beogradskoj areni sa jugoslovenskim zvezdama devedesetih.Od 14.godine igrala je u plesnoj školi „Boom 018“ u Nišu, čiji je bila član više godina. Kao član plesne škole, učestvovala je na raznim nacionalnim i evropskim takmičenjima, gde je osvojila brojne nagrade i kasnije je postala višestruki nacionalni šampion u plesu.

Takođe, pojavila se u nekoliko muzičkih spotova srpskih i bosanskohercegovačkih pevača i repera, kao što su Dado Polumenta, Milan Stanković, Ina Gardijan, MC Stojan i Kurtoazija, Džala Brat, MC Ina i Markoni…godine pridružila se grupi Hurricane zajedno sa Sanjom Vučić i Ksenijom Knežević. Pobedile su na Beoviziji 2020. godine i trebalo je da predstavljaju Srbiju na Pesmi Evrovizije s pesmo „Hasta La Vista“, međutim manifestacija se nije održala zvog situacije sa koronavirusom. U decembru iste godine objavljeno je da će devojke predstavljati našu državu ove godine sa pesmom „Loco, Loco“, s kojom su se sinoć direktno plasirale u finale.

Što se tiče ljubavnog života, pevačica je navodno imala vezu sa čovekom iz inostranstva koji joj je dosta pomogao, ali spekuliše se da više nisu zajedno i da trenutno uživa u kvalitetnoj slobodi. Dovođena je nedavno u pitanje sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, ali nikada tu informaciju nisu potvrdili. Šta više, oni se poznaju odavno i družili su se.

Loading...

Add Comment