TURCI POLUDELI ZA KSENIJOM KNEŽEVIĆ! Pevačica bi sve ostavila zbog POZNATOG TURČINA, planira i da putuje tamo!

Naše predstavnice na ovogodišnjoj Evroviziji, devojke iz grupe “Hurricane”, plasirale su se u finale pesmom “Loco loco” i o njihovom nastupu u Roterdamu ne prestaje da se priča!Mediji su preplavljeni snimcima s nastupa u drugoj polufinalnoj večeri, a društvene mreže čestitkama i komentarima oduševljenja sa svih strana. Ali, ne piše se o Kseniji, Ivani i Sanji samo u regionu i Evropi, već i u Turskoj.Vatrene “Uraganke” završile su u jednom tamošnjem mediju, a za njih u tekstu kažu da su “novi fenomen balkanskog i evropskog muzičkog tržišta”.

Ksenija Knežević otkrila je u intervjuu za “Günaydın” da otkida za prezgodnim Turčinom, glumcem Džanom Jamanom, koji na žalost svih pripadnica lepšeg pola uživa u ljubavi sa italijanskom sportskom novinarkom Diletom Leotom. Upoznali smo ga u “Sanjalici” i nema žene koja je ostala imuna na njegov izgled, pa tako ni Ksenija, koja bi, kako kaže u intervjuu, sve ostavila zbog njega!

Još nisam imala priliku da odem u Istanbul, ali kada gledam turske serije, zaista mi se dopadaju znamenitosti koje tamo vidim. Želim da posetim Istanbul i čak tamo da upoznam Džana Jamana. Njegovu seriju gledamo u Srbiji. Toliko je lep čovek, ostavila bih sve i otišla bilo gde zbog njega”, rekla je Ksenija.

“Nismo očekivali takav uspeh, ali smo prezadovoljne ovom situacijom. Naš san je da budemo još uspešnije. Cilj nam je da dostignemo svetsku karijeru”, dodala je, a takođe su i Ivana i Sanja izjavile kako bi volele da posete Tursku čim situacija bude dozvoljavala.

“Naša muzika sluša se dosta i u Turskoj. Volele bismo da jednog dana nastupimo u vašoj zemlji. Posle pandemije, prva zemlja u koju ćemo otputovati biće definitivno Turska”, poručile su devojke.Ko zna, možda ni zgodni Džan neće ostati imun na njihovu lepotu i energiju.

Add Comment