UHVATILA SVEKRA SA UNUKOM I ZANEMELA: Momentalno mu je ZABRANILA DA dolazi, a zbog reakcije muža OSTALA JE U

Australijanka Britani Bakster (36) nalazi se u jako lošoj porodičnoj situaciji pošto se sa svekrom posvađala “na kv i nož” oko 12-godišnje ćerke, a pritom je ostala i bez podrške muža Toma.Britani je na Fejsbuku, potom i TikToku otkrila šta se desilo nedavno u njenoj kući, posle čega je dobila oprečne komentare pratilaca što ju je dodatno razbesnelo i povredilo.Majka je nekoliko meseci živela izolovano od svoje i muževljeve porodice zbog koronavirusa, a najviše zbog toga što njena ćerka ima dijabetes i mora da vodi strogo računa o zdravlju.

Posle popuštanja mera, dopustila sam suprugu da dovede u kuću svoje roditelje na nekoliko dana. Pritom sam mu rekla da im prenese da nema grljenja i poljubaca sa našom ćerkom, jer je još situacija visoko rizična oko virusa. Već prvog popodneva dok je ćerka čistila svoj bicikl u garaži videla sam svekra kako je grli i ljubi, i još gore, daje joj neke čokoladice da jede! Dete ko dete, uvek će želeti zabranjeno voće. Očas posla pojela je čokoladicu, posle čega je meni pozlilo. Uletela sam u garažu i počela da vičem na svekra koji je znao šta se sme a šta ne. Nije me razumeo, naljutio se jer je smatrao da više nije rizičan, pošto je pre tri meseca preležao koronavirus. Uželeo se telenog kontakta sa unukom i smetnuo je sa uma da je to opasno po nju – opisala je slučaj Britani Bakster.

Potom je u kući razgovarala sa mužem koji je bio jednako besan na nju kao i njegov otac, smatrajući da preteruje i da od jednog zagrljaja s osobom koja je neizmerno voli, kao i od jedne čokoladice njoj, dijabetičarki, neće biti ništa.– Potpuno me je izneverio i razočarao. Morala sam samostalno da delujem i rekla sam svekru i svekrvi da ako mogu uveče krenu kući. Nisam želela tog čoveka više da vidim. Znao je šta se sme, a šta ne. Pobogu, ceo svet prati mere, nikada niko od nas ovako nešto nije doživeo sa virusom, moramo da se pazimo. Da ne pričam o tome da je dijabetičarka – naglasila je Baksterova.

Od tog slučaja u kući Baksterovih prošlo je mesec dana. Britani kaže da sa mužem gotovo i ne priča više, jer je jako povređen što je oterala njegove roditelje.– Samo sam želela da sačuvam zdravlje naše ćerke. Zna on koliko poštujem svekra i svekrvu i koliko sam brinula i za njih tokom epidemije. Ovo je strašno kako se kažnjavam. Ni oni za mene više neće da čuju – opisuje slučaj Britani.Iako je većina ljudi bila uz nju u komentarima, bilo je i onih koji su verovali da je preterala u ovom slučaju.“Tebi, ženo, treba psihijatar. Pukla si u epidemiji”, “Ovo je bilo okrutno. Kako te nije sramota?”, “Možda si dobra majka, ali nemaš ni gram empatije”, bili su neki od komentara ljudi.

Add Comment