OVO JE KINESKINJA KOJA JE RASTURILA BRAK BIL GEJTSU? U pitanju je bivša STJUARDESA, izgleda kao…

Kineskinja Dže Vang (36), zvana Šeli, koja živi u Sijetlu, navodno je rasturila jedan od najmoćnijih brakova na svetu – Bila (65) i Melinde (56) Gejts. Društvene mreže bruje o tome da je Vangova, bivša stjuardesa, sada profesionalni prevodilac koja povremeno radi za Fondaciju Gejtsovih, u vezi sa osnivačem “Majkrosofta”. Melinda je navodno baš zbog nje u ponedeljak podnela zahtev za razvod posle 27 godina braka.

Ne zna se tačno kako su glasine o ljubavnoj vezi milijardera i Vangove počele, ali se pretpostavlja da se to dogodilo nakon što je ona na društvenim mrežama baš u ponedeljak objavila fotografiju sa jedne konferencije na kojoj je prevodila za Fondaciju Gejtsovih. Od tada stotine hiljada korisnika društvenih mreža spekulišu da je Vangova u vezi sa Bilom Gejtsom, te da je ona razlog zašto je Melinda tražila razvod.O Vangovoj se sve do sada ništa nije znalo. Međutim, kako su pokrenute glasine o njenoj vezi sa četvrtim najbogatijim čovekom na planeti, američki mediji su objavili njenu detaljnu biografiju.

Tako se saznalo da je Vangova rođena u kineskom gradu Gvangdžouu, a kasnije je emigrirala u SAD. Od 2006. do 2008. držala je jedan restoran u gradu Provo u Juti. Pohađala je Univerzitet Brigam Jang i 2007. diplomirala na odseku za biznis i ekonomski menadžment. S obzirom na to da tečno govori mandarinski i kantonski, odnosno tradicionalni kineski, završila je i školu za prevodioce na Međunarodnom institutu Monterej, na kojem je i radila 2012. Specijalizovala se za prevođenje u oblasti tehnologije, zabave i dizajna, te je tako i dobila posao u fondaciji Bila i Melinde Gejts, za koju i sada povremeno radi.

U međuvremenu radila je i kao stjuardesa u američkoj kompaniji “Delta erlajns”, a pre pandemije najčešće je letela iz SAD do Šangaja. Pre dve godine upisala je pilotski kurs, ali još nije dobila licencu za letenje.Nakon što je u medijima objavljena njena biografija i nakon što su glasine o njenoj vezi sa Bilom Gejtsom poprimile neverovatne razmere, Vangova je ugasila sve svoje profile na društvenim mrežama. Pre toga, ona je negirala da ima aferu sa milijarderom.

“Mislila sam da će ovi poražavajući komentari proći jer nisu zasnovani na činjenicama. Nisam očekivala da se digne ovolika prašina oko toga. Koliko knjiga možete da pročitate tokom prvomajskih praznika? Zašto trošite vreme na glasine? Svima vam hvala na privatnim porukama, a posebno prijateljima koji su se trudili da objasne da su sve samo glasine”, objavila je Vangova na mandarinskom kineskom.

Njen prijatelj Li Donglei pokušao je da je odbrani u svom blogu.Vangova je moja bivša koleginica, veoma poštena devojka i osoba kojoj se divim. Ne verujem da bi se ona mešala u tuđe brakove. Ona nije sposobna za tako nešto”, napisao je Li.Podsetimo, Melinda Gejts je podnela zahtev za razvod braka navodeći “nepomirljive razlike” kao razlog. Navela je da su ona i Bil već napravili sporazum kako će podeliti svoje bogatstvo od 130,5 milijardi dolara. Detalji tog sporazuma, međutim, još nisu poznati.

Add Comment