PREDSEDNIK IMA LEPE VESTI Počinje podela novca – Građanima Srbije od 60 do 600 evra! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima putem Instagrama i istakao da je maj mesec u kom će na najbolji način moći da se vide rezultati uspeha naše zemlje.Poštovani građani, u maju mesecu moći ćete na najbolji mogući način moći da vidite rezultate svog rada, ali i rezultata srpske države. Već 6. maja idemo sa isplatom 30 evra pomoći i podrške svim našim penzionerima, zaslužili su. Dan kasnije korisnicima socijalne pomoći i ljudima u zavodima za izvršenje krivičnih sankcija – kazao je predsednik.

Kako je dodao, već 10. maja ide se na isplatu 50 posto minimalca preduzetnicima – mikro, malim i srednjim preduzećima. 1.maja krećemo sa isplatom 30 evra svim ostalim građanima koji su se prijavili, a već 20. krećemo sa isplatom 100 evra za sve građane srpske nacionalnosti na Kosovu i Metohiji koji su se prijavili i, razume se, 200 evra za nezaposlene na Kosovu i Metohiji – najavio je Vučić.

Odmah posle toga ide se sa, kaže, drugom tranšom od 600 evra za autoprevoznike.Dakle, sve to je bilo moguće samo zahvaljujući vašem strpljenju, vašem radu i vašem trudu. Istovremeno, hoću da vas pozovem još jedanput da se vakcinišete i da pokušamo da završimo sa ovom epidemijom, da je pobedimo – onda ćemo imati još više uspeha i još bolje rezultate – zaključio je on.

Loading...

Add Comment