SA TERASE JE UGLEDALA KOMŠIJE U AKCIJI PA JE DOŠLA DA IM SE PRIDRUŽI: Odgovor NIJE MOGLA NI DA SANJA

Meksička influenserka i blogerka Hulija Fernandes (26) opisala je na društvenim mrežama neobičnu situaciju u kojoj se, svojom voljom zadesila.Hulija je sedela na terasi u Vera Kruzu ispijajući kaficu i listajući telefon kada je na istom spratu ali u drugom ulazu primetila par kako vodi ljubav kod prozora. Kako je znala momka i devojku samo iz viđenja, prizor ju je veoma zainteresovao, te je telefon usmerila ka njima.

Stajala sam tako na terasi i malo ih snimala dok mi komšinica nije mahnula. Makar sam mislila da mi je mahnula. Za mene je to bio znak da hoće da im se pridružim. U vreme koronavirusa i nedostatka izlazaka i provoda, priznajem da me je taj trenutak uzbudio i otišla sam im na vrata – piše Hulija.

Vrata joj je otvorio komšija gledajući je zbunjeno.Pitala sam ga može li devojka da izađe do vrata. Iznenadila se kad me videla. Pohvalila sam ih za to što rade jer sam uvek za ljubav u svim oblicima, a onda sam ih pitala da li su možda zainteresovani da im se pridružim. Momak se iznervirao i otišao u drugu sobu, a komšinica me je kulturno odbila i upitala otkud mi ideja da žele trojku.

Rekla sam joj da mi je mahnula i to sam shvatila kao poziv, što je ona demantovala. Skapirala je i da sam ih snimala jer sam držala telefon u ruci kad sam ih videla, pa me je zamolila da obrišem snimak. Onda je došao momak na vrata i besno mi je rekao da ih više nikad ne uznemiravam. To nisam očekivala. Tu mi je komšinica naglasila da je prolupao od svega što nam se dešava, te sam otišla u svoj stan – napisala je Hulija.

Pratioci su je u komentarima pitali da li bi to bila njena prva trojka u životu, a zanimalo ih je i koliko dugo je bez dečka. Čim sam im došla na vrata, znači da sam dugo sama. A da li sam već probala trojku? Reći ću samo da sam svašta dosad u životu probala u krevetu – dodala je Hulija koja se proslavila na pozirajući u provokativnoj odeći po javnim mestima.

Add Comment