HOĆU DA JE POMAZIM, ZAGRLIM, A ONA HOĆE DA ME OGREBE: Legija je ovako pričao o MILICI, strašno ju je voleo

Prenosimo vam jednu od najiteresantnijih priča sa “ulice” koja se tiče najopasnijih momaka. Jedna od njih je priča koju je Mašan Lekić podelio na svom jutjub kanalu. U pitanju je priča o Miloradu Ulemeku Legiji i opasnom tigru. Radnja se dešava u beogradskom Zoološkom vrtu.Jovan Antonijević je ispričao kako je tigar mogao da pojede Legiju. Ime tigra je Milica. Na početku je objasnio kako je opasan pas u vrtu krenuo ka maloj tigrici i kako se, na samo 20 centimetara blizine povukao, jer ništa nije jače od mirisa zveri. Shvatio je da je pred njim nešto mnogo moćnije.

Legija je Milicu strašno voleo. Ona je posle odrasla i postala tigar od 200 kila, ali je on dolazio u vrt svakodnevno nju da šeta, da je mazi, da se rvu, da se grle… – objašnjava Antonijević i kaže da, pošto Ulemek nikad nije znao kada će da dođe da je tražio ključ od kaveza da može da uđe.

Jednog dana ulazi kod Vuka (Bojovića, prim.aut) u kancelariju i kaže “Vuče, Milica je bolesna, molim te da pozovemo veterinara.” – prepričava on.Kakva bolest zapitao se Vuk, a Legija je nastavio: Ma bolesna je sigurno. Evo ja priđem, hoću da je zagrlim, pomazim, ona reži, hoće da me ogrebe…

U tom trenutku Vuk šokirano odgovara: Jesi ti lud, bre? Mi smo premestili nju u drugi kavez, to je potpuno drugi tigar.E sad, možete da mislite kad čovek uđe sa potpuno nepoznatim tigrom u kavez i hoće da se mazi. I izađe kao pobednik. Koji taj čovek mora da ima adrenalin u sebi – zaključuje Jovan Antonijević.

Add Comment