LEPA RTS VODITELJKA OBJAVILA SLIKU SA NAJVAŽNIJIM MUŠKARCEM IZ NJENOG ŽIVOTA: Dešava se nešto BITNO, svi čestitaju!

Srpska voditeljka Ivona Pantelić (53) je objavila dve nove fotografije na društvenoj mreži Instagram na kojima se vdi kako su ona i njena porodica proslavili rođendan njenog oca.Naime, voditeljkin otac je juče proslavio 80. rođendan, pa su se tom prilikom okupili članovi najbliže porodice koji su mu pripremili iznenađenje i tortu.Sreća. Tata – napisala je Ivona ispod fotografije na kojoj je prikupila 700 lajkova, dok je na pomenutoj društvenoj mreži je prati 16.500 pratilaca.

Srećan…Neka je živ i zdrav!”, “Živ i zdrav bio”, “Sve najlepše mu želim”, “Srećan rođendan tati tvom”, glasili su komentari pratilaca.Kakvi kadrovi Marine Visković pred ogledalom! Promenila frizuru, pa poručila: “Ljubi me tu…”Zvezda Granda premoćnog glasa prošetala Knez Mihailovom, kada je zapevala svi su se sjatili kraj njePrelepa voditeljka već dugi niz godina svojom pojavom ulepšava dan svima koji prate informativne emisije, a svi komentarišu da izgleda veoma negovano i dosta mlađe, iako je pobedila opaku bolest.

Podsetimo, Ivona je imala je rak dojke, a bitku je, na svu sreću, uspešno dobila. Ona je jednom prilikom javno govorila o borbi sa ovom bolešću i kroz šta je sve prošla.Ja, recimo, ne bih ni otišla na mamograf da moja drugarica i koleginica, lektorka Slađa, nije bila uporna. Mislila sam da je dovoljno što redovno idem na pregled i ultrazvuk – rekla je Ivona ranije.”Hajde, Ivona!”, nije odustajala kada je stigao pokretni mamograf. Pošto nisam imala pedeset godina, i po protokolima nisam spadala u rizičnu gupu, nisu me stavili na spisak. Na kraju, ona je običnom olovkom upisala moje ime i tako mi produžila život – ispričala je Ivona za Hello svojevemeno.

Add Comment