FOTOGRAFIJA SAŠE VIDIĆA: Ceo u krastama, OTEČENE USNE

Na društvenim mrežama pravu buru i lavinu komentara izazvala je jeziva fotografija modnog kreatora Saše Vidića. Na njoj se vidi njegovo lice i otečene usne koje su u krvavim ranama.Fotografija, koja deluje da ju je sam Saša fotografisao i nekom poslao, pre nekoliko dana je završila na Tviteru. Korisnici ove društvene mreže bili su zgroženi onim što su videli, tako da su i njihovi komentari bili mahom negativni. Ipak, glavno pitanje koje se među njima povelo je da li je domaći kreator prebijen ili pak, boluje od neke bolesti koja prouzrokuje ovakve rane na licu.

Ovo je jezivo! Ko je Vidića ovako premlatio od batina? Bože me oprosti, jel’ ovo treći stadijum opake polne bolesti? Loša reakcija na filere u ustima! Gde su mu sad prijatelji, kada mu je lice svo u ranama da pomognu. Ovo me je podsetilo na najjezivije scene iz nekog horor filma! – samo su neki od komentara.

Da se ne bismo bavili nagađanjima, pozvan je i Saša Vidić, koji je potvrdio da je fotografija autentična i da mu je lice u ranama zbog težeg oblika herpesa.Znam za ovu fotografiju, nastala je pre nekoliko godina. Slikao sam se i poslao je jednoj drugarici, da bih joj pokazao da imam težak oblik herpesa i da ne mogu da izađem sa njom u provod. Ona je to sačuvala i sada se pojavila na društvenim mrežama – odgovorio nam je Saša, koji je poručio da se sada oseća odlično i da nema razloga za brigu.

Add Comment