PREKRSTIĆETE SE KADA SAZNATE DA SU ONI CRNCI: Neki su čak i krili, a neki su potpuno RAZOTKRIVENI! (FOTO)

Brojnim zvezdama svetskog džet-seta poput Vina Dizela, Maraje Keri i drugih jedan od roditelja je tamne puti. Međutim, to nije toliko poznato pošto te poznate ličnosti imaju svetao ten.Zelenooki Venvort Miler je miljenik žena. Proslavio se ulogom u filmu “The Human Stain”, gde je tumačio crnca koji glumi belca. Malo ljudi zna da je njegov otac tamnoput. On je rođen u Engleskoj, a svetlu put je povukao na majku.

Maraja Keri ima korene po celom svetu. Majka joj je iz Irske, a otac je afro-amerikanac sa Kube. Zanimljivo je da je njen deda sa očeve strane poreklom iz Venecuele, a čak ni sama porodica nije sigurna da li je bio belac ili crnac.Adriana Lima za sebe voli da kaže da je “Afro-Brazilka”, ali ona za ovako dobar izgled može da se zahvali fantastičnom spoju gena i to sa različitih delova sveta. Lepotica ima japanske, švajcarske i afričke korene, ali je zadržala jako svetao ten.

Nikol Riči takođe ima pomešane krvi, jer joj je otac bio tamnoput. Mnogi je poznaju kao ćerku slavnog Lajonela Ričija, ali on je nju, zapravo, usvojio. Biološki otac joj je Piter Majkl Eskovedo, muzičar koji je kratko radio sa Lajonelom. Shvativši da nema novca da ćerki pruži normalne uslove za život, njen otac je odlučio da pusti Ninu da živi sa Lajonelom, koji ju je kasnije i zakonski usvojio.

Vin Dizel ima prilično svetlu put, pa se godinama nije znalo da mu je otac zapravo afro-amerikanac. Majka mu je belkinja, pa otud i njegova put. Međutim, zanimljivo je da njegova deca, koju ima sa belom ženom, imaju znatno tamniji ten i afro loknice.

Džesika Alba tehnički nije meleskinja, ali takođe ima jako zanimljivu mešavinu krvi. Majka joj vuče korene iz Danske i Kanade, a otac je Meksikanac. Oko njenog porekla se vodila velika debata, jer su je mnogi optuživali da krije svoje afričke korene, i zato je glumica pristala da javno uradi DNK test.

Add Comment