SKANDAL Učesnica Zvezda Granda na scenu izašla u donjem vešu, članovi žirija u čudu, sklanjali poglede u stranu (FOTO)

Muzičko takmičenje “Zvezde Granda”, nedavno se našlo u centru skandala zbog diiskvalifikacije Vanje Knežević, međutim, iz subote u subotu čini se da su se strasti smirile.Sinoć je veliku pažnju privukao nastup i takmičarke Dane Bušić. Naime, ona je sve iznenadila kada se na sceni pojavila odevena u kostim medicinske sestre, dekorisan sa dva crvena krsta, dok se ispod kreacije nazirao veš koji je bio ukrašen crvenom ružom.

Mlada pevačica je iz mentorskog tima Đorđa Davida mikrofon je ukrstila sa Elsanom Pilicom čiji mentor je Viki Miljković.Na Daninom repertoaru našle su se “Iznad duge” Bebi Doll i “Miki, Miki veliki” Slađane Milošević. Bosanac je želeo pesmom da izrazi svoje mišljenje, pa je u ritmu već otpevane pesme “Iznad duge”.

Ti si lepo pevala, da lepše ne može biti, mada malo je moglo i drukčije, ali mi smo prezadovoljni. Lepo si pevala i lepo izgledala, energično – rekao je Bosanac.Snežana Đurišić je jedina koja nije dala glas Dani, a razlog za to je bilo što nije sigurna šta će to spremiti sledeće.

Đorđe je svima priznao da je Dana njegovo mezimče jer je po njegovim rečima, ista vrsta “ludaka” kao on i dodao da je malo bio problem oko stajlinga jer je kandidatkinja stidljiva.Ja u tebe imam enormno poverenje jer si vrsta ludaka kao ja, zato si ti moje mezimče. Sve si uradila kako treba, imali smo samo problem oko garderobe. Dana je jedno stidljivo stvorenje, ona je teško na ovo pristala.Ma ovo ti je ekstra – dodao je Saša Popović.Ja sam došla da vas vakcinišem – našalila se kandidatkinja.

Loading...

Add Comment