Prelepa plavuša mu je rodila tri ćerke, ljudi se okrenu kada prođe pored njih! (FOTO)

Bivši komandant Crvenih beretki i pripadnik Srpske garde, Milorad Ulemek Legija je oduvek intrigirao srpsku javnost, što po surovom načinu postupanja, tako i po upletenosti u najveća krivična dela, međutim, malo se zna o njegovom privatnom životu.Ono što se o njemu zna jeste da je bio u braku sa Majom Luković, novinarkom rođenom u Kanadi, kao i da je uzeo njeno prezime. S Majom ima jednu ćerku, koja ga redovno posećuje u zatvoru, a po okončanju te bračne zajednice, Ulemek je uplovio u vanbračnu vezu sa Aleksandrom Ivanović sa kojom ima tri ćerke.

Prema poslednjim navodima medija, Aleksandra redovno posećuje Legiju u Zabeli, i tom prilikom mu u posetu dovodi i njihove tri ćerke. Međutim, retko kad je uslikana u javnosti.Nakon što je Ulemek uhapšen, njegova supruga se zajedno sa decom odselila u Francusku, a pre ove odluke Aleksandra se nije odvajala od svog obezbeđenja. Kako su ranije pisali mediji, postoje spekulacije da se zbog Aleksandre Legija nekoliko puta našao u neprilici.

Navodno, Legija je samo nekoliko meseci nakon što je optužen premijera Zorana Đinđića poslao svojoj dragoj buket cveća u porodiliše, što ga je umalo koštalo slobode. Takođe, postoje navodi da se policiji predao upravo zbog svađe sa suprugom, ali on to nikad nije potvrdio ili demantovao.Podsetimo, Ulemek je osuđen četiri puta na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora.Iz zatvora će izaći tek 2044. godine, kad napuni 76 godina.

Odlukom Višeg suda u Beogradu od prošle godine, on će posebnom paviljonu srpskog “Alkatraza” sigurno služiti kaznu do jula 2022, posle čega bi mogao da bude premešten u drugi deo zatvora.Nekadašnji komandant Jedinice za specijalne operacije već 16 godina je u strogoj izolaciji specijalnog paviljona “Zabele”, zbog čega njegov advokat često zahteva da mu se dodeli blaži tretman i slobodnije kretanje unutar zatvora.Za sada je uskraćen za privilegije koje važe za osuđenike u otvorenijim paviljonima. Tamo su dozvoljeni češći kontakti sa spoljnim svetom, rad u nekoj od radionica, šetnje u krugu zatvora, a uz to zatvorenici mogu da koriste i ljubavnu sobu, gde bi Ulemeku bilo dozvoljeno intmno viđanje sa partnerkom.

Loading...

Add Comment