EVO JE! KONAČNO SE OGLASILA BIVŠA LEKINA ŽENA, NINA RADULOVIĆ POVODOM SLUČAJA: Otkrila gde je bila do sad

Glumica Danijela Štajnfeld je navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije , a od kada je ova vest objavljena od voditeljke Nine Radulović nije bilo ni traga ni glasa.Ona se sada oglasila i otkrila da je godinama imala problem sa diskus hernijom, zbog čega se podvrgla operaciji od koje se oporavljala u banji.

Posle anestezije i operacije koja je trajala dva sata sam se probudila bez bolova! Pratioci me pitaju da li sam se sama odlučila za operaciju, naravno da nisam, konsultvala sam nekoliko neurohirurga i opredelila se da ne živim sa bolovima. Količina diska koja je iscurila mi je onemogućavala da živim bez bolova – rekla je Nina za “Premijeru Vikend specijal” i dodala.

Svi koji imaju išijas i probleme sa diskursom znaju o čemu pričam. Tri nedelje sam provela na rehabilitacijama koje su dosta naporne, ali posle nedelju dana osećate pomak. Na početku posle operacije ne možete da obujete čarape, sve radite stojeći… Taj period u banji sam mnogo šetala, posrećilo mi se da jee lepo vreme. Takođe, svi aparati su im izuzetni, tamo je bazen sa mineralnom vodom, kada, tako da eto. Sve sam ispoštovala, nadam se da se vidimo.

Add Comment