Šešelj komentarisao aferu Lečić, jedna stvar mu sumnjiva: Postoji veoma veliki problem…

Lider radikala se pita zašto američki mediji intenzivno izvešavaju o aferi Lečića.Želim da se ustanovi istina, ne želim da učestvujem u hajci, iako mi je on politički neprijatelj. Postoji veoma veliki problem da se to dokaže posle 9 godina. Ovde ne treba navijati ni za jednu stranu.

Našao sam da se oglasio bivši ljubavnik glumice Danijele Štajnfeld, on potvrđuje njenu verziju, on je agent američkih službi, član Međunarodnog instituta za istraživanja. Lečić se zbog nečega zamerio Amerikancima, pa žele da mu skinu glavu. Sumnjivo je što “Njujork tajms” iz dana u dan, šta tu može biti toliko interesatno za njih.

Mislim da su ovo naručile američke službe, sada je čudno što su mi zabranili da igra predstave, to niko ne sme da uradi, još proces nije ni počeo, ova suspenzija koju su izglasali, je protivzakonita. To su sad sukobi među glumcima, veliki srpski glumci su stali na njegovu stranu. U svakom slučaju treba sud sa punom ozbiljnošću to da razmotri, ali sumnjam da će ga osuditi, koji dokaz bi mogao da se dostavi – pitao se Šešelj.

Muamer Zukorlić je u Jutarnjem programu na Hepiju rekao da je u pitanju osetljiva tema, gde je ugroženo dostojanstvo obe strane, zauzimanje stava je neodgovoran odnos prema jednom od dva dostojanstva, dodajući da se ne slaže sa rigidnim stavovima, ali ih razumem.

Add Comment