KAKAV PREOKRET!!! Lečić objavio poruke sa SVOG TELEFONA, tvrdi da je ovo DOKAZ da ga je voditeljka LAŽNO OPTUŽILA!

Skandal sa optužbama Danijele Štajnfeld na račun Branislava Lečića potresao je Srbiju: glumica tvrdi da ju je stariji kolega 2012. godine, i da je ona zbog toga otišla iz Srbije. Nakon objave njegovog imena, mnogi su napali Lečića, osudivši ga pre suđenja. On tvrdi da je nevin, i poziva sve da sačekaju reakcije tužilaštva i suda, pa da mu onda sude.

Nakon optužbi Štajnfeldove, i druge poznate ličnosti su se oglasile da “posvedoče” o karakteru Branislava lečića. Jedna od njih je i voditeljka Hristina Stojiljković, koja je na tviteru podelila prepisku sa Branislavom Lečićem, koja se sastojala, sudeći po printskrinu njenog telefona, iz njenog jednog, uljudnog odgovora, i svakodnevnog navaljivanja Lečića, koje je ostajalo bez odgovora.

Ipak, sinoć kasno se ponovo oglasio Lečić, ovog puta sa printskrinovima iste te konverzacije, ali ovog puta sa njegovog telefona, kako je naglasio. Videćete i vi sami razliku: u ovom dopisivanju Hristina je daleko od pasivnog posmatrača Lečićevih poruka, i aktivno učestvuje u “ćaskanju” s njim. Implicitna Lečićeva tvrdnja je, dakle, da je Hristina obrisala svoje poruke i tako “našminkane” printskrinove podelila s javnošću.

Idemo dalje… Hristina Stojiljković. Pravo sa MOG telefona. Uočite razliku – napisao je Lečić.Voditeljka je rano jutros reagovala na ove printskrinove, optuživši Lečića, ponovo implicitno, da je fotošopirao prepisku: Odlična ideja ali jako loša realizacija, za početak iPhone nikada ne odvaja poruke prikazujući više puta isti datum. Bez komentara zaista, neka je na čast.

Add Comment