ZA NJIM SU LUDELE ŽENE, PRETVORIO SE U , IZ KUĆE NIJE IZAŠAO SKORO 1000 DANA: Evo kako on danas izgleda!

Premda je potpuno zapostavljen i praktično “izbačen” iz porodice, klan Kardašijan ima i muško pojačanje… Naime, Kim, Kortni, Kloi, Kendal i Kajli imaju i brata Roba, koji uprkos učešću u šou nikada nije izgradio karijeru poput sestara. On je 17. marta proslavio 34. rođendan, a čini se da se posle turbulentog perioda vraća na pravi put.Inače, Rob je u jednom trenutku uspeo da zgrabi svoj deo medijskog kolača, ali ga je pogrešan izbor partnerke odveo put depresije i života daleko od očiju javnosti.

Naime, on je svojevremno važio za pravog šarmera, a osvojio je i srce Rite Ore, a nešto kasnije i starlete Blek Čajne. Ova kratka romansa ispostavila se kobnom po mentalno stanje Roba.Sve je počelo početkom 2016, kada je počeo da se zabavlja sa njom, uprkos činjenici da je bilo poznato da su joj novac i slava na prvom mestu, te da ona mrzi njegovu porodicu. Blek Čajna je poseban pik imala na Kajli Džener, koja joj je preotela verenika Tajgu… No, Rob je zažmurio na ove prepreke i već posle tri meseca veze ju je zaprosio!

Ubrzo su obelodanili da čekaju dete, Robovo prvo, a drugo atraktivnoj starleti koja je iz veze sa pomenutim Tajgom već imala sina. U septembru 2019. je na svet došla malen Drim Kardašijan, ali samo tri meseca kasnije par je objavio da se razilazi.Rob je tvrdio da ga je Blek kontinuirano varala sa nekoliko muškaraca i to u njihovom zajedničkom domu, a pljuštale su i optužbe o psihičkom maltretiranju. Sve je kulminiralo time što je on u medije sam plasirao video njene prevare, koji mu je da sve bude bizarnije ona i poslala.

Bilo kako bilo, ova starleta je spakovala kofere, napustila kuću, a brzinom svetlosti počela je javno da se zabavlja sa drugim muškarcima i da se ponaša kao da on zapravo nikada nije ni postojao u njenom životu.Sa druge strane Roba je ovaj raskid bacio na ponor. Već je mučio muku sa dijabetesom, viškom kilograma i depresijom, a razlaz ga je dodatno dokusurio… Informacije o njemu do nedavno su bile maglovite i niko tačno ne zna u kakvom je stanju – nije se pojavljivao u porodičnom rijaliti šou, kao ni u javnosti, a kružio je i podatak i da nije napustio kuću više od 800 dana!

Navodno je bio u lošim odnosima i sa porodicom, u kojoj je ionako oduvek bio “crna ovca”, a čak ni njegovi najbliži prijatelji ga nisu viđali često kao nekada.Njegova porodica ga voli, a njegova majka, ujedno i menadžerka, učinila bi sve da ga spasi privatno i poslovno, ali više niko ne zna šta da radi s njim. Nemaju nade da će se njegovo stanje poboljšati”, pričao je izvor blizak ovom 34-godišnjaku.

Zanimljivo je da u javnosti nisu mogle ni da se vide njegove fotografije – na Instagramu je objavljivao samo stare slike i skrinšatove iz rijalitija “U korak sa Kardašijanovima”, a poslednja Robova paparaco fotografija napravljena je još u junu 2017.No, prošle godine je rešio da poradi na svom životu – tada je stidljivo počeo ponovo da se pojavljuje u javnosti – prvo se pojavio na rođendanu sestre Kloi, pa na porodičnoj proslavi 4. jula, a na koncu svega prošlog oktobra vratio se i u rijaliti šou koji je i proslavio Kardašijanove.

“Ne prestaje da se trudi i istrajava u naporima da ponove bude zrav i izgleda dobro. 2015. godine dijagnostikovan mu je dijabetes, a sada je smanjio konzumaciju brze hrane i alkohola i stvarno radi na zdravim prehrambenim navikama. To je za njega promenilo igru”, izjavio je izvor nedavno.

Add Comment