MUŠKARCI SU ZBOG NJE LUDELI, DOGODILA JOJ SE STRAVIČNA NESREĆA: Pobegla je iz Srbije, NE BISTE JE NIKADA PREPOZNALI

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Jelena Žeželj, koja se sada preziva Seležan, prvi put u javnosti se pojavila 2007. godine kada je učestvovala u rijalitiju “Veliki brat”. Atraktivnim izgledom odmah je privukla veliku pažnju javnosti i pobrala brojne simpatije.Tokom boravka u kući započela je vezu sa Stevanom Zečevićem Zekom, koji je po napuštanju rijalitija sa još dvoje učesnika “Velikog brata” peminuo u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Ova tragedija je potpuno dotukla Jelenu, pa se povukla iz medija, ali ipak se vraća početkom 2010. godine u “VIP Velikom bratu”.Tada su je opisivali kao veoma stidljivu devojku, koja nema harizmu. Ipak, ona se nakon završetka fakulteta vraća na velika vrata i to kao voditeljka.

Srpska javnost pre nekoliko godina danima je brujala o intimnom snimku u kojem je glavna akterka bila tadašnja učesnica rijalitija “Veliki brat”, a potom voditeljka Jelena Žeželj.Njeno samopouzdanje i harizma osvajala je gledaoce koji su bili potpuno iznenađeni njenim novim licem.Ipak, ljubav je ovaj put “pobedila karijeru” jer se Jelena preselila kod partnera Nemanje Seležana u Ameriku i sada je u potpunosti posvećena suprugu i deci.

Add Comment