NAKON ŠTO JU JE KARLEUŠA RASPLAKALA, TAKMIČARKA JOJ UZVRATILA NIKAD JAČIM UDARCEM: Menadžer JK zatražio IZBACIVANJE

Vanja Knežević iz Banja Luke večeras se našla u duelu sa Milanom Stojčinovićem iz Bijeljine u prošloj epizodi muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.Marijina takmičarka, Vanja, predstavila nam se pesmama “Što te nema” i “Bitanga i princeza”.Žiri ih je nagradio jednakim brojem glasova 5:5 što je izazvalo pravi atak na Milija koji je jedini član žirija koji nije glasao ni za jednog kandidata.

Jelena Karleuša je objasnila kako je glasala za oba kandidata zbog neospornog talenta, ali imala je i zamerke.Sa osamnaest godina ti ovu pesmu ne možeš da doživiš – obratila se pevačica Vanji koja je odgovorila kako nije u pravu što je naljutilo Karleušu koja joj je stavila do znanja da je ne prekida dok govori.

Mnogo si umislila da si vrhunski pevač, a nisi. Druga pesma, dikcija je nula to se tako ne peva. Prva pesma je bila bez emocije koju treba da imaš. Silovanje, preterivanjeu, ubacivanje preteranih ukrasa i nekih dodataka koje su napravile usiljenu atmosferu. Izgledaš kao tetka sa 18 godina sve je pogrešno bilo, ali čula sam da imaš potencijal. Još jednom budeš li me prekinula i budem li na tvojim ustima pročitala nekullturno komentarisanje žirija i umišljenost da si bogom dana pevačica od mene više glas dobiti nećeš, a nećete zaštiti ni tvoj mentor Marija – žusto joj je odbrusila Jelena.

Marija je stala u odbranu svoje kandidatkinje odgovarajući Karleuši da nije u pravu, a kandidatkinja nije mogla da se suzdrži, pa je počela da plače kada joj je pritrčala njena mentorka da je uteši. Taj momenat iskoristio je Saša Popović koji je objasnio kako je kandidatkinja, iako je mlada, usled životnih neprilika zapravo doživela pesmu, a Vanja kada je smogla snage još jednom se izvinila i objasnila kako je sve nesporazum.

Međutim, ovim povodom su se usijale društvene mreže, a mnoštvo korisnika je osudilo Jelenu zbog reči upućenih takmičarki “Zvezda Granda”.Koliko je ova Karleuša odvratna i primitivna kada na ovaj način komentariše – jedna korisnica je napisala, pa dodala:

Kakva si ti bila kao zombi pre 10 godina, retardu. Fuj! Jelena je u menopauzi, baba, pa hoće da bude poput tebe – ispisala je razjarena korisnica Instagrama, a njenu objavu je Vanja Knežević podelila.

Ovaj postupak je naveo Jeleninog PR-a Zorana Birtaševića da reaguje i obrati se produkciji “Zvezda Granda”.Dragi kandidati “Zvezda Granda” nemojte ovo da dozvolite sebi da radite ovo. Ova devojka, Vanja Knežević, mora da bude diskvalifikovana – istakao je on, pa podelio još jednu objavu gde se takmičarka zahvaljuje ljudima koji vređaju JK.

Loading...

Add Comment