DRAMATIČNO OBRAĆANJE VUČIĆA: Srbija će biti onim što će uskoro da se sazna!

Aleksandar Vučić je zakazao vanrednu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost za večeras u 19 sati, ali kako kaže, postoji mogućnost da se sednica odloži.Dobio sam određene informacije, pa je moguće da pomerimo održavanje sednice za nacionalnu bezbednost. Borba protiv organizovanog kriminala će biti nastavljena i država će se odgovorno obračunati s onima koji su mislili da je odsecanje glava onima koji im se ne dopadaju rešenje problema. Videćemo još oko sednice, može se desiti i da je otkažemo. Videćemo još smemo li večeras da vas upoznamo sa novim informacijama o borbi protiv organizovanog kriminala ili da sačekamo jos dan, dva”, rekao je Vučić danas u Kuršumliji.

Vučić je dodao da će se “obratiti ljudima” u slučaju da se večeras sednica odloži.Verujem da će Srbija biti okirana onim što će da sazna”, naglasio je.Inače, u toku je pretres restorana i kluba “Kasina” na Terazijama, čiji je vlasnik poznati beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković, zvani Aca Bosanac. Policija je blokirala prolaz do “Kasine”, dok brojne ekipe u samom lokalu vrše pretres.

Istovremeno, nekoliko kilometara dalje u luksuznom naselju u centru grada “Central Garden” policija pretresa štek stan i garažu D.Š. vođe navijača “Alaktraza” koji je uhapšen sinoć i kod kog je pronađeno oružje. U njegovoj garaži pronađeno je šest automobila, a jedan od njih ima i blinker.

Add Comment