MISLILA JE DA JOJ SIN IMA CRVA U UHU, PA GA JE ODVELA KOD LEKARA: Umalo se nije srušila kada je saznala ISTINU

Majka iz Velike Britanije nedavno je na društvenim mrežama otkrila slučaj kada je deteta morala da odvede kod lekara, pošto mu je u uhu navodno otkrila nešto nalik velikom crvu.Naime, Džema Tajson je progovorila o slučaju iz 2019. godine, kada je njen tada 10-godišnji sin Ešton došao kod nje i žalio se na svrab u uhu.Ona je prvobitno pomislila da su se verovatno vosak u ušima i prljavština, ali je međutim ubrzo shvatila da je nešto drugo. Naime, pincetom je izvukla nešto neobično.

Bila je lepljivo i zamazano voskom i nisam mogla da ga razdvojim. Pomislila sam: O Bože, on ima velikog crva u glavi – napisala je majka troje dece na Fejsbuku.Eštona su odveli kod lekara, ali nažalost, nisu bili sigurni o čemu se radi, te su “crva” odneli na testiranje.Otišla sam kući ludeći od pomisli da je moje dete imalo crve u ušima – navela je 39-godišnja Džema Nekoliko sati posle posete lekaru, stiglo je olakšanje zabrinutoj majci.

Ešton je rekao: “Pitam se da ne me svrbi traka koju sam stavio u ovo prošle nedelje i nisam mogao da je izvadim” – istakla je Džema, a prenosi New York Post.Ispostavilo se da je u pitanju lepljiva traka koju je dečak stavio u uvo i nije hteo da kaže roditeljima dok nisu otišli kod doktora.Kako kaže, uprkos tome što se izblamirala, kazala je da joj je “laknulo” kada je saznala da nije crv.Protraćili smo vreme doktora – napisala je Eštonova majka.

Loading...

Add Comment