SEĆATE SE SRBINA KOJI SE HVALIO ZLATNIM PORŠEOM? Čekajte da čujete samo šta mu se desilo

Mladić je došao u centar pažnje kada je objavio snimak sa Novog Beograda, gde je slupao zlatnog “poršea”.Vozač zlatnog Poršea, Nikola K. zaustavljen je danas od strane policije u Zemunu, prilikom čega su mu oduzete tablice i vozilo.Prilikom policijske provere, navodno je utvrđeno da lice koje je upravljalo vozilom nije imalo izdat atest za prepravku vozila, odnosno folije na svim staklima i šoferšajbni.

Takođe, kako Nikola K. lice koje je upravljalo “poršeom”, nije imao saobraćajnu dozvolu koju su mi policajci tražili na uvid, a bez koje vozilo ne može da se registruje – vozilo mu je oduzeto.Inače, Nikola K. se i na svom Instagram profilu “požalio” svojim pratiocima da mu je policija nasred ulice i snimanja spota sklinula tablice i oduzela vozilo.

N.K. je pre nekoliko meseci slupao automobil u sudaru kod Delta sitija. On se na društvenim mrežama često hvalio, ali je nakon saobraćajne nesreće objavio snimak na kojem se čuje kako kaže Zlatni “porše panamera”, koji je prekjuče slupan u Beogradu, vozi momak po imenu Nikola Keljanović, koji se na Instagramu često hvali skupocenim automobilima i novcem, a koga prati više od 130.000 ljudi na ovoj mreži.

Ovaj mlad i bahat momak sve svoje ispade beleži, promovišući raspiništvo i poroke, a sada je putem storija podelio novčanice, kojima se ne zna broj, ali i – glavu od flaše.I ove njegove objave pokrenule su veliki broj komentara, a čini se da Nikola i te kako uživa što mu se pridaje ovoliko pažnje, te na društvenim mrežama nastavlja da radi ono što je i dosad.

Add Comment