KNEZ ODLUČNO NE ŽELI VIŠE DA SARAĐUJE SA CECOM RAŽNATOVIĆ: Izneo je BRUTALAN RAZLOG,nakon ovoga SLEDI POTPUNI HAOS!

“Znam”, “Usnule lepotice” – samo su neki od najvećih hitova Svetlane Cece Ražnatović, koje je napisao njen kolega Nenad Knežević Knez. Iako su imali plodonosnu saradnju, Knez je pre dve godine priznao da ne želi više da piše za Cecu.

Neću da pišem za Cecu, nemam snage za to. Ona sad prati neki drugačiji trend, ja se u tome ne pronalazim. Što sam napisao, napisao sam. Drago mi je što i dan danas izvodi na nastupima tih par hitova koje sam ja uradio. Ona je sjajan umetnik i velika zvezda – rekao je on svojevremeno.

A kako im je otpočela saradnja?Tada je Arkan bio živ, pa smo radili… Sećam se tog prvog susreta. Ona je došla s Arkanom i, naravno, on je bio taj koji je pregovarao. Rekao mi je: ‘Ti si za muziku Njegoš, mogao bi nešto da napraviš za moju Cecu’. Interesantno je bilo što smo se posle toga toliko zbližili da sam odlazio kod njih na mnoga slavlja. Arkan, koji je važio za čoveka s kojim se nije valjalo mnogo šaliti, privatno je bio izuzetno prijatan. Uopšte nije odavao sliku čoveka koji je u stanju da uradi stvari za koje ga terete. Bio je pun duha, vrlo simpatičan i drag. Ceca i ja se danas ne čujemo – ispričao je Knez tada za Svet.

Loading...

Add Comment