KANAĐANIN SE IZNENADIO KADA JE VIDEO ŠTA SE U SRBIJI I DALJE PUŠTA NA TV: A tek o Srpkinjama šta je rekao!

Erik Mut je momak koji je pre 10 godina Toronto zamenio Beogradom i, kako sam kaže, već se smatra Srbinom. Njegovo iskustvo života u Beogradu podstaklo je rusku jutjuberku Anu, koja stoji iza kanala Rašanvagabund, da ga ugosti u jednom svom video snimku i otkrije joj kakve su to srpske žene.Previše su lude! – odmah je rekao odlučno dodajući da od “normalne situacije” Srpkinje vole da naprave dramu, te da su “luđe” od Slovenki i Poljakinja.Ovaj jutjuber smatra da konzervativnost i mentalitet koji posedujemo zapravo “ima veze sa turskom vladavinom” i da, nasuprot Kanađankama, koje nisu dovoljno ženstvene za njegov ukus, srpske devojke jesu. Ističe i da mu se dopada otvorenost i ispoljavanje emocija, ali da sve volimo da začinimo sa malo drame.

Ono što ga je iznenadilo po dolasku u našu zemlju jeste “SMS četovanje” koje je i dalje prisutno na muzičkim TV kanalima.Bio je jedan satelitski kanal na kojem se pušta turbo-folk muzika i gore su išle SMS poruke u kojima su ljudi tražili diskretno druženje. Neverovatno, to se radilo možda 2008. ili 2009. godine – rekao je Erik.Neke od devojaka sa kojima sam “imao kontakt” su imale momke, prave veze. To je ovde normalno – dodao je on.U razgovoru sa Ruskinjom Erik je objasnio i da u Srbiji postoji, kako je nazvao, “čitava jedna subkultura” koju čine devojke sa implantima u usnama i grudima, koje se okupljaju u beogradskim klubovima.

Objašnjava da, osim ove grupe devojaka, njegov utisak jeste da su Srpkinje okrenute tradicionalnim vrednostima.Imao sam divnu vezu s jednom devojkom, koja je trajala oko šest meseci i kasnije, kad sam je sreo, pitao sam je gde sam pogrešio u našem odnosu i odgovorila mi je da sam joj dao previše slobode. Pitam se da li je to u njenoj prirodi ili je uticaj društva u kojem je odrasla – rekao je Erik

Add Comment