ZUBAR OTKRIO NA TIKTOKU: Kad vas pregledamo, možemo ODMAH da vidimo ko upražljava

Zubar i TikToker pod imenom dentite svakodnevno na svom TikTok profilu objavljuje razne videozapise kojima savetuje svoje pratioce i upoznaje ih s raznim trikovima higijene.Video na TikToku u kojem čovjek piše da je upravo saznao kako zubari mogu videti da li ste imali orlni ses ima preko 34 miliona pregleda.Na video mu je ubrzo odgovorio TikTok zubar koji na profilu često piše o raznim trikovima orlne higijene.

Da, dobijam ovo pitanje jako često. I da, istina je, mi taj podatak znamo kada vam pregledamo zube. Ako vam sada moram objašnjavati kako to znamo, TikTok će nas vjerojatno cenzurirati – napisao je ispod videa zubar.Nekoliko dana kasnije, na svom je TikTok profilu objavio novi video u kojem je, uz pomoć lizalice, pokušao objasniti bolest koju može uzrokovati takav oblik aktivnosti.Zamislimo da volite lizati lizalicu, jednu, dve, tri – nema problema.

Zamislimo sad, da volite lizati puno više lizalica, e tada se stvara problem koji uzrokuje bolest Palatal Petechiae. Vi koji imate aparatić za zube, jedino što mogu reći je: Jao!Mark Wolff, stomatolog i dekan na Fakultetu u Pensivaniji, rekao je da to stomatolozi ponekad mogu videti.Dodao je i da to nije baš tako čest slučaj.To vidimo kroz sićušne podlive na nepcu. Nepce prođe za par dana pa nema straha od trajnog oštećenja – objasnio je stomatolog za healthcom.

Add Comment