OČI ĆE VAM STATI!REPER OTVORIO VRATA SVOG MILIONSKOG DOMA:Mermer sija na sve strane,kristalni lusteri a TEK KLAVIR

Popularni reper otvara vrata luksuzne porodične vile, u kojoj je jedan sprat opremio po svom ukusu. Prostor je osvetljen velikim prozorima i služio mu je za snimanje nekoliko spotovaVukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, već skoro dve godine živi u luksuznoj vili u naselju Žarkovo, čiji su izgradnja i opremanje koštali oko milion evra. O tome je i sam više puta pričao u javnosti, ali nije bio rad da fotografiše svoj dom sve donedavno. Reperovi fanovi zamolili su ga da im pokaže kako izgleda unutrašnjost njegove skupocene kuće, pa im je on izašao u susret i postavio kratak video na svoj Jutjub kanal, dok je za Kurir Stars napravio nekoliko slika i objasnio nam raspored unutar svoje vile.

  • Volim da imam velike prozore u spavaćoj sobi, jer se tako prostorija najbolje izluftira. Obožavam ormar u njoj, jer je dovoljno veliki da bi sve stvari mogle da mi stanu. Pored njega je i plakar moje verenice Olivere, ali on je još prazan jer se nije zvanično preselila kod mene – počinje priču Vuk, dok nas dalje sprovodi kroz svoj dnevni boravak i kuhinju, u kojima je inače snimao nekoliko spotova. Kristalni lusteri, prostrani elementi, kožna garnitura i televizor s velikim ekranom krase ovaj ogromni prostor, koji nema vrata niti pregradne zidove. – U dnevnom boravku sam snimao dosta spotova. Baš tu provodimo dosta vremena tokom dana, posebno sada, dok traje period izolacije. Odatle se izlazi na veliku terasu, gde najčešće sedimo uveče i igramo karte – priča reper.

Inače, kuća se prostire na tri nivoa. Prvi sprat pripada Vukovim roditeljima, dok su ostala dva rezervisana za repera i njegovu braću. Dosta je bilo polemike o tome odakle reperu milion evra za ovakvu velelepnu kuću, pa je on objasnio da nije sam uložio novac u izgradnju vile.Moj otac se bavi nekretninama. Nisam sve zaradio od muzike. Roditelji su mi pomogli, oni su imali udela u tome i na neki način je ovo zajednički projekat. Neću da se foliram, da nije bilo roditelja, ja ne bih to mogao da izvedem, tako da je ta kuća naša zajednička – završava Vuk.

Add Comment