Evo koji auto vozi predsednik Srbije, a jedan ministar mu je najčešći suvozač

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da će se borba protiv organizovanog kriminala nastaviti i istakao da, za razliku od mnogih predstavnika opozicije i tajkuna, njega lično bogaćenje ne zanima.Predsednik je naveo da ima jedan lični hobi.Bogatstvo kao bogatstvo me ne zanima. Volim da popijem dobro vino i to ne krijem, a sve više se orjentišem ka domaćim proizvođačima koji prave izuzetno kvaliteno vino i sve su uspešniji. Srpska vina su najbolja vina u regionu. Mnogo ih volim i to mi je jedino zadovoljstvo – rekao je Vučić.

Vučić je naveo da ga ne zanimaju novac i skupa kola i da vozi automobil star 15 godina.Kad “pobegnem” ljudima iz obezbeđenja, onda sednem u svoj auto i vozim se, a društvo mi pravi Siniša Mali. Vozim “škodu” iz 2006. godine koja je registrovana na mog brata. To je sve što imam i ništa me drugo ne interesuje – rekao je Vučić.

On je zamolio medije da ne proganjaju ljude samo zato što su mu bliski.Meni lično ne možete pronaći ništa, a zamolio bih vas da ne dirate ljude samo zato što su bliski samnom ili su to bili pre. Imate ove koji su uvećali svoje bankovne račune za milione ili tačnije za 619 miliona evra, a to nisam ja izmislio već je to podatak iz Agencije za privredne registre – zaključio je Vučić.

Add Comment