Srbija na nogama zbog Vučićeve objave, ono što se dogodilo jutros menja sve iz korena!

Sutra stiže još 500.000 doza kineske vakcine “Sinofarm”. Do kraja februara “Fajzer” će isporučiti još 88.000 doza vakcine, ali i kompanija “Astra-Zeneka”. Jutros je stiglo još 50.000 vakcina “Sputnjik” za prvu dozu, a u narednih 15 dana stići će još 50.000 za drugu dozu. Težak i naporan rad uvek se isplate, hvala građanima koji su verovali u svoju državu – napisao je predsednik.

Nešto ranije, Vučić je tokom obraćanja najavio da će do kraja februara Srbija imati ukupno dva miliona doza vakcina, kojima će biti vakcinisano miliona građana.Vučić je rekao da je najvažnija vest za građane upravo to kako i na koji način se nabavljaju vakcine, jer vakcina znači napredak ekonomije i budućnost.Idemo na dalju masovnu vakcinaciju ljudi. A, tek revakcinacija garantuje da nećete imati najteže posledice – rekao je Vučić.

On je zahvalio predsedniku Kine Si Ðinpingu, i predsedniku Rusije Vladimiru Putinu na svoj podršci i pomoći koju su pružili kao prijatelji Srbije.Vučić je istakao i da je ponosan na sve rezultate koje je Srbija ostvarila u procesu vakcinacije.

Add Comment