KATASTROFALNA VEST ZA MUŠKARCE?! Dr Nestorović objavio: BIO SAM U PRAVU!

Dr Branimir Nestorović podelio je na Fejsbuku tekst koji dokazuje da virus korona smanjuje plodnost muškaraca.KOVID-19 smanjuje plodnost muškaraca, o tome sam govorio u aprilu 2020. godine – napisao je Nestorović.Vest koji je podelio Nestorović objavio je Samit njuz.U tekstu se navodi da su istraživači iz Nemačke i Irana primetili da je sperma bila trostruko sporija kod pacijenata sa virusom korona, a da je broj spermatozoida uopšte bio mnogo manji.

Radije ću da umem nego što ću se vakcinisati protiv koronavirusa, poručio je pulmolog dr Branimir Nestorović, doskorašnji član Kriznog štaba.Poznati profesor time je dao krila antivakcinaškom lobiju u Srbiji, pa čak i stao na njegovo čelo. Odmah nakon ove Nestorovićeve izjave usijale su se društvene mreže, a njegovim kolegama koji iz dana u dan pozivaju na što masovniju imunizaciju ostalo je samo da vade kestenje iz vatre.

Na to je za Srpski telegraf ogorčeno reagovao dr Slobodan Ovuka, direktor Opšte bolnice u Pančevu, koja od početka zbrinjava teške KOVID pacijente.Zgranut sam! To što je on rekao je zloupotreba javne reči i medijskog prostora i dovođenje naroda u zabludu.

Ne sporim da svako, pa i dr Nestorović, ima pravo na sopstveno mišljenje, ali pričati tako nešto javno na televiziji za vakcinaciju je, u najmanju ruku, neozbiljno i nehumano, da ne pričam da je potpuno neprimereno u jeku pandemije i s obzirom na situaciju u bolnicama. Ja lično sam primio kinesku vakcinu i iz ličnog iskustva bih svakome preporučio vakcinaciju jer je to jedini način da se zaustavi epidemija – poručio je dr Ovuka.

Add Comment