Glumica je već nekoliko dana smeštena u bolnici usled pogoršanog zdravstvenog stanja

Svetlana Bojković već nekoliko dana smeštena je u bolnici „Dr Dragiša Mišović“ zbog retke bakterije klostridije, poznatije kao , ali i koronavirusa kojim se zarazila. Rizično stanje u kom se našla je, kako saznajemo, negativno uticalo na njeno ponašanje prema osoblju bolnice.Kako naš izvor tvrdi, Bojkovićeva umesto zahvalnosti, zaposlene časti bahatošću, pa mnogi ne uspevaju da sakriju razočarenje u nju i njenu nadobudnost koju svakodnevno pokazuje.

  • Ceca je kao jedna od naših najvećih glumica ušla u bolnicu „Dr Dragiša Mišović“ gde su je svi do jednog, od lekara do bolničkog osoblja srdačno dočekali i sa oduševljenjem počeli da brinu o njoj i njenom zdravlju. Iako pomalo hladna, bila im je beskrajno simpatična zbog uloga u kojima su je pratili, ali su brzo shvatili da su se prevarili u proceni. Kroz nekoliko dana je od staložene i mile ženice, postala osoba koja se bahati u apsolutno svakom svom zahtevu i time sve posvećene ljude koji se o njoj brinu dvadeset i četiri sata – priča izvor koji ističe da nikome nije jasno zbog čega se glumica tako ponaša s obzirom na to da su joj obezbeđeni najbolji uslovi.

Osim što su joj zaposleni na usluzi tokom celog dana, smeštena je u jednu od najboljih soba i sve su joj udovoljili što je tražila. Nikome nije jasno koji je razlog nadobudnosti sa kojom se budi i sa kojom leže. Dok lekari pokušavaju da joj pomognu i što pre joj povrate snagu i zdravlje, ona ih časti neprijatnim opaskama. O bolničkom osoblju da ne pričamo.Toliko je neprijatna da se plaše da joj se obrate – priča izvor koji Cecu navodi kao jednu od najneprijatnijih pacijenta u poslednjih nekoliko godina.

U bolnicu stižu razni ljudi, ali je Ceca ovim ponašanjem osvojila sam vrh liste najneprijatnijih i najbahatijih pacijenata. Čak mislim da se u zadnjih nekoliko godina nije pojavio niko ko bi mogao da joj parira. To je u svakom smislu velika šteta jer je narod voli i smatra gospođom – zaključuje izvor za „Alo!“.

Add Comment