IVICA DAČIĆ NIKAD SREĆNIJI, POSTAĆE UJAK: Sestra mu je TRUDNA, a mnogi je znamo iz POZNATE SERIJE! (FOTO)

Nedavni požar u Beogradu, na Zvezdari, kada su, srećom, uspešno evakuisane, između ostalih, majka i trudna sestra Ivice Dačića, predsednika Skupštine Srbije i lidera SPS, podsetio je mnoge na glumačke dane njegove rođene sestre Emice, koja je sada u šestom mesecu trudnoće.

Emica je javnosti najpoznatija po ulozi Zorice, sekretarice sudije Ljubomira Starčevića Risa (Branislav Lečić) u popularnoj seriji Siniše Pavića “Porodično blago”. Pojavila se u 28 epizoda, kao i u filmu “Tajna porodičnog blaga”. Glumila je i u filmu “Belo odelo”, kao i u narednoj Pavićevoj seriji “Stižu dolari”, ali samo u dve epizode. Minijaturna pojavljivanja je zabeležila i u serijama “Jelena” i “Miris kiše na Balkanu”, a pamti je i pozorišna publika. Glumom je prestala da se bavi 2011, kad se zaposlila u jednoj kompaniji. Emica je završila čak dva fakulteta – Pedagogiju u Prištini i Akademiju dramskih umetnosti u Beogradu.

  • Odrastao sam skromno, i sa 15 godina se odvojio od kuće – prisetio se Dačić u jednom intervjuu detinjstva i sestre. – Kako bi odškolovali mene i sestru Emicu, moji roditelji Desko i Jela sakupljali su pečurke i šipurak. Emicu su, uprkos ulogama, uvek gledali kao moju sestru.

S obzirom na to da je majka bivša glumica, a ujak voli da u raznim prilikama zapeva, buduća prinova ima u startu umetnički pedigre. Oriće se za koji mesec, Dačiću na uvce, “Pevaj ujko, pevaj rode”, a ne sumnjamo da će se Ivica, u slavljeničkim danima, i sam latiti mikrofona.

Add Comment