GLUMIO JE U SKORO SVIM DOMAĆIM FILMOVIMA, znamo ga kao Sarmu! Ćerka mu je folkerka i peva samo TEŠKE NARODNJAKE!

Ne postoji uspešan film u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji a da u njemu nije igrao Ratko Tankosić. Nekadašnji bokser, svojim načinom interpretacije, izgledom lako je osvojio srca filmske publike.Poznat po ulogama Komine (serija: Dome, slatki dome), robijaša (Mi nismo andjeli), Sarme (Specijalno vaspitanje) itd.Od filma nema novca pa se legendarni Komina povukao u ilegalu, bavi se slikanjem, a nije ga sramota da moleriše kada zatreba.

“Od glume ne mogu da živim, ne isplati se čekati na neku ulogu godinu ili više dana i od tog honorara živeti još toliki vremenski period, sad se uostalom traže mladi glumci, a ja sam već za penziju. Ni način glume više nije isti, moderniji je a mene je pregazilo vreme, ponekad se slikam za prijatelje ako im nešto zatrebam, ali umoran sam od filma”, govorio je Ratko za medije.

Glumac koga publika još uvek nije zaboravila ima i ćerku koja se ne bavi glumom. Ali umetnost joj svakako prolazi kroz vene, naime ona je pevačica.Uspešno nastupa po kafićima, klubovima, restoranima i splavovima i zove se Milica, ali se predstavlja u javnosti kao Mimi Tankosić.

Milica Tankosić se nikada nije eksponirala kao ćerka glumca, čak naprotiv ne možete nigde da nađete neku konekciju između njih. Možda da se ovo ranije otkrilo postala bi popularna kao deca mnogih naših poznatih pevača ili glumaca.Ne ona ne peva urbane rok pesme i obrade istih, ona se kratko i jasno bavi samo narodnjacima.


Add Comment