ČANAK SMRŠAO 33 KILOGRAMA! Pogledajte KAKO SAD IZGLEDA, jedva smo ga prepoznali!

Nenad Čanak, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, otkad je izgubio neverovatnih 33 kilograma, prvi put se pojavio u televizijskoj emisiji na televiziji Pink .Nenad Čanak (Pančevo, 2. novembar 1959) srpski je političar, sadašnji je pokrajinski poslanik u Skupštini AP Vojvodine i bivši narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Takođe, bio je predsednik Skupštine AP Vojvodine od 2000. do 2004. godine. Predsednik je Lige socijaldemokrata Vojvodine od njenog osnivanja 1990. godine.Poreklo porodice Čanak vodi iz Zrmanja tj. iz Like. Pradeda Nenada Čanka u Vojvodinu je došao nakon 1918. godine.Dok je otac, Milan profesor univerziteta (biolog) bio je gradonačelnik Novog Sada i član Predsedništva SAP Vojvodine, a majka Bosiljka profesor Univerziteta u Novom Sadu.

Gimnaziju „Jovan Jovanović Zmaj“ i Srednju muzičku školu završio je u Novom Sadu, a Ekonomski fakultet u Subotici.Počeo je kao profesionalni muzičar – flautista, svirajući po kafanama.Kasnije se zaposlio u Naftagas prometu, u oblasti spoljne trgovine, 80-ih godina 20. veka. Pored redovnih poslova radnog mesta, Nenad je bio i član Komisije za rešavanje stambenih pitanja u OUR-u Spoljne trgovine. Posle toga, tokom devedesetih, radio je u YUTEL-u. Specijalizovao je na kratkom kursu u Kranju 1989. godine mikroračunarske mreže i globalni marketing.

U TV duelima argument mojih protivnika je bio da sam debeo, pa sam rešio da smršam, primenio sam staru srpsku tehniku: ne jedem, smršao sam 33 kilograma, cilj je 60.”, rekao je Čanak u jutarnjem programu.Političar je dodao da je potrebna neverovatna volja ukoliko planirate da se upustite u avanturu sa gubitkom kilograma, te da na tom putu nema mesta za izgovore.Kako sada izgleda Čanak, nakon gubljenja kilograma, pogledajte.

Add Comment