“MIKA ALEKSIĆ MI JE BIO DRUGI ĆALE”- Poznati glumac potpuno IZBEZUMLJEN , rekao je nešto KLJUČNO

Milena Radulović u javnosti je napravila pometnju kada je priznala da ju je reditelj i vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić. Pored mnogih javnih ličnosti i nejnih kolega koji su se oglasili i pružili joj podršku, sada je i glumac Boris Milivojević ekskluzivno za medije rekao šta misli o svemu, s obzirom da mu je i kako sam kaže Aleksić bio kao drugi otac.

Baš smo malopre pričali jedan moj kolega koji je takođe išao u tu školu i ja. Prosto mi je neverovatno da sam to čuo, i ako je to istina, nekako sam, moram priznati, razočaran da je jedna ličnost koja je bila jako vazna u mom zivotu, pozitivno vazna, to mogla sebi da dozvoli kao pedagog, kao čovek – rekao je glumac na početku razgovora za medije i dodao.

Ali, ne bih da donosim preuranjene zaključke, nikakav sud, svakako mi nije bilo prijatno da to čujem jer mi je bio kao drugi ćale, tako kažu i druge moje kolege. Zbunjen sam i zatečen – zaključio je on pa istakao na kom projektu je radio sa Milenom, što bi bilo i ključno u celom razgovoru.

Milenu znam sa snimanja filma ,,Patuljci sa naslovnih strana” i mogu da kažem da ne verujem da bi ona izmišljala i lagala. – zaklučuje Milivojević.

Add Comment