Princ nudi 10 miliona poznatom pevaču za noć sa njegovom ženom čijoj se lepoti divi ceo svet (FOTO/VIDEO)

Javni prikaz “finansijskih poteškoća” američkog repera Kanje Vesta donelo mu je neočekivanu ponudu mladolikog sina i naslednika saudijskog kralja Salmana, princa Mohameda.

Ponuda glasi: 10 miliona dolara za priliku da jednu noć provede sa njegovom suprugom, zvezdom rijalitija Kim Kardašijan.

Kanje Vest je još u februaru stvorio metež širom sveta, sramotno objavivši na Tviteru da ima 53 miliona američkih dolara ličnog duga.

Samoproglašeni “najveći umetnik svih vremena“ zatražio je pomoć od Marka Zakerberga, kome je tražio milijardu dolara da bi nastavio da se bavi umetnošću. Takođe je rekao da bi bio spreman da prihvati novac i od Guglovog Lerija Pejdža ili bilo kog drugog bogatog dobrotvora.

Nijedan milijarder nije odgovorio na njegovu molbu, ali policija Filadelfije nije čekala nego je pružila ruku pomoći i ponudila mu posao policajca. Ako prihvati tu ponudu dugove će vratiti 3122. godine, jer je tolika plata organa reda i mira.

Kim Kardašijan i Kanje Vest
Kim Kardašijan i Kanje Vest, Foto: EPA/Justin Lane
Međutim, ruku je pružio i prebogati princ Salman – piše Objektiv.

Saudijski ministar odbrane, princ Mohamad Bin Salman, dao je kontroverznu ponudu tokom konferencije za štampu koja bi mogla da reši novčane probleme Kanjea Vesta.

Moćni princ, koji ima procenjeno bogatstvo veće od milijardu dolara, spreman je reperu da plati 10 miliona dolara za jednu noć sa njegovom suprugom.

“Ne zanima me uopšte njegova muzika ili odeća”, rekao je princ Mohamad novinarima, “ali njegova supruga je blago od neprocenjive vrednosti. Rado bih platio 10 miliona dolara ili više da provedem jednu noć s njom”, rekao je princ i šoirao svet.

Ni Kanje Vest ni Kim Kardašijan još nisu reagovali na ponudu, koja je već izazvala burne reakcije raznih feminističkih organizacija.

U intervjuu za CBS, portparolka Ženske mreže, Džejn Ostin, nazvala je ovu ponudu “uvredom za žene širom sveta”, rekavši da pokazuje kako se žene i dalje tretiraju kao predmeti u određenim delovima sveta.

Nacionalna organizacija za žene čak je pozvala na protest, koji će se održati ispred saudijske ambasade u Vašingtonu, u subotu.

Princu na ruku ide i mogući razvod Kim Kardašijan i Kanje Vesta

Prema nekim saznanjima do kojih su došli novinari lista “Pejdž siks”, Kim Kardašijan i Kanje Vest se razvode posle sedam godina braka. Tvrdi se da je “razvod neizbežan” za slavni par, s tim što je Kim već angažovala i advokata.

Mediji spekulišu da je par i praznike proveo odvjeno – da je Kanje bio na svom ranču u Vajomingu, a da je Kim boravila u Los Anđelesu.

  • Kim kaže da će Kanje da ide gore (u Vajoming) kako bi mogli da žive odvojeno i na miru sređuju stvari oko razvoda – naveo je izvor za Pejdž siks.

U međuvremenu, drugi izvor, blizak Kanje Vestu, naglašava da je muzičar “raskrstio sa celom porodicom (Kardašijan). Ne želi da ima bilo kakve veze s njima”.

Loading...

Add Comment