Otpevao je pesmu “Nije mene dušo ”, a onda ga je zadesila : Izgubio dom, a evo gde je danas

Pevača Goran Dimitrijadisa Dimu svi pamte po legendarnom hitu devedesetih, pesmi “Nije mene dušo ublo” sa njegovog prvog albuma, posle koje nije imao većih hitova.

Na internet forumima i društvenim mrežama često se mogu zateći pitanja o tome gde je on danas i šta radi, kao i nagađanja o tome zašto je prestao da se bavi muzikom.

Iako je u pojedini periodima radio i kao taksista, kao i u vreme kada se pojavila “Nije mene dušo ublo”, daleke 1994. godine, Dima je neprekidno nastupao na kocertima sa koleginicama kao što su Mira Škorić i Hani, ali i na različitim veseljima, po restoranima i kafanama, neretko kod vrlo uglednih domaćina.

Sve te poslove sam imao bez praktično ikakve reklame, samo zahvaljujući toj pesmi. Inače, nikada nisam hteo da snimam po svaku cenu. Ja ne shvatam to da neko proda njihvu ili neko drugo imanje da bi snimio CD. Ja muziku nikada nisam doživljavao kao trgovinu”, pričao je Dima za medije pre određenog vremena i otkrio da je imao veliku nesrću koja ga je zaustavila u muzičkoj karijeri.

Dvehiljadite godine mi je izgorela kuća. Skroz”, prisetio se Dima što ga je zaustavilo od daljih ulaganja:Uložio sam svu snagu i svu volju da ponovo napravim kuću, ali to je trajalo. Na kraju sam napravio dve kuće, svojim poštenim radom. Zato i nisam ulagao u muziku, u pesme”, ispričao je Dima tada za medije.

Loading...

Add Comment