ANA BEKUTA JE 1976.GODINE RODILA SINA I OSTAVILA GA U DOMU! On izgleda OVAKO i o majci ima da kaže samo JEDNO!

Igor Polić, sin Ane Bekute koga je pevačica rodila davne 1976. kao tinejdžerka, nikada majci nije zamerio što ga je kao bebu ostavila nekoliko meseci u domu za nezbrinutu decuPevačica Ana Bekuta kao tinejdžerka rodila je sina, a nakon toga je morala da ga ostaviti u domu. Međutim, nakon nekoliko meseci sin je ponovo bio pored nje.

Igor Polić, sin Ane Bekute koga je pevačica rodila davne 1976. kao tinejdžerka, nikada majci nije zamerio što ga je kao bebu ostavila nekoliko meseci u domu za nezbrinutu decu.Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan deo života bude bez deteta. To se nikad nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Verujte da sam oduvek na taj period gledao najnormalnije. Taman posla da majci zameram što je morala da me da u dom. Nikada joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav zakon bio tada – rekao je ranije Igor, koji nije u kontaktu sa svojim ocem.

Imam sve informacije o svom ocu, ali se ne čujemo, niti se viđamo – otkrio je tada za “Kurir”.

Svakog vikenda putovala sam da vidim Igora, koji bi mi se smešio u krevetiću, nepogrešivo me poznajući. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo – kazala je ona jednom prilikom za “Star”, a u par navrata je isticala da se kaje što nije rodila još jedno dete.

Add Comment