NAJVEĆA JUGOSLOVENSKA ZVEZDA SADA IMA MILIONE, A NEKADA JE ŽIVELA U BEDI! Živela na jogurtu i hlebu, otkrila sve!

Lepa Brena svojevremeno je ispričala kako je na početku karijere bila više gladna nego sita, te da je postojao period od pola godine kada je živela samo na jogurtu i hlebu.

Doslovno sam bila gladna kada sam otišla u Beograd da studiram turizam i tamo provela šest meseci gladna. Sećam se kako sam očajnički štedela novac da mogu na ekskurziju u Kupare pokraj Dubrovnika. Jela sam hleb i jogurt, pa ako sam htela slatko malo sam pošećerila. Jednog dana sam totalno pokisla i na košavi stajala na autobuskoj stanici, gladna i jadna, a uz noge mi se stisnuo neki mali pas.

Drhtali smo od hladnoće, nebo je proparala munja i kao da mi je prosvetlila mozak. Rekla sam sebi: ‘Nemam novca ni za knjige ni za hranu, od danas uzimam život u svoje ruke.’ Vratila sam se u Brčko i srela sastav s kojim sam kasnije i nastupala i rekla im: ‘Pevačica vam je sjajna, ali ja sam bolja’, Saša Popović je podigao naočare i to je bilo to”, ispričala je ona, za koju nije sve u bogatstvu i velikom kućama.

Odrasla sam u stanu od 50 kvadratnih metara i kao devojčici san mi je bio da nešto napravim, da budem samostalna, a to i jesam. Ali na kraju kada ispunite sve i kada kupite auto koji želite, prsten, pa bundu, pa onu torbu i kada sve to imate i kada ujutru ustanete i pomislite na to da do WC-a imate 20 metara od kreveta ili da ste nešto zaboravili na trećem spratu kuće, shvatite da sve to u srži nema smisla.

Kuća u kojoj živimo, dok je bila puna dece i njihovih prijatelja i gde se svako jutro pravio doručak za šestoro dece i gde se živelo dinamično, imala je smisla. Sada je postala prazna. Smestila bih se bilo gde gde ne bih čula buku automobila, bilo bi zgodno u neko selo kraj Beograda. Želim da živim opušteno i prirodno”, istakla je tada Brena.

(Espreso.rs/Kurir)

Loading...

Add Comment