TOMA NA APARATIMA! Nadežda kao od majke rođena šetala po Beloj kući

Nadežda Biljić odlučila je da pokaže u kakvom je stanju njeno telo, tom prilikom njeno popsje moglo se videli. Naime, zadrugarka se zatvorila u garderober, pa pred cimerkama počela da maže kremu za telo.

Inače, Nadežda i njen bivši partner Toma Panić nastavljaju svoje rasprave pred kamerama rijalitija. Njih dvoje su pre nekoliko dana pokušali i da pobegnu iz Bele kuće.Takođe, Panić je istakao da bi voleo da se pomiri sa Nadeždom zbog njihovog sina Longa.

Ja sam objasnio, mnogo je tu povređivanja bilo, mi smo izgubili poštovanje, poverenje i sve što ide uz to, ne znam… Svega tu nedostaje, i to je vidno, i mislim da tu nema ni sa jedne ni sa druge strane. Ona priča da me voli iz straha i da bi bila sigurna.

Ti kad voliš, neke stvari ne radiš. I da i ne. Ona bi htela, ali kada bi se pomirili, opet bi me napadala sa onim: “Zašto ovo, zašto ono”. To bi bio haos, tako da u suštini ne. Volela bi da se pomirimo kao roditelji, ali ovako ne. Ona se kaje za sve reči, potrudićemo se, nema tu šta – rekao je Toma.Video mozete pogledati OVDE.

Loading...

Add Comment