OTKRIVENO KO JE MISTERIOZNA ŽENA KOJA SE ZABAVLJA SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ: Udata je za velikog moćnika!

Već neko vreme, kako piše list “Kurir”, Marija se viđa s jednom od najlepših srpskih žena s javne scene, koja je udata za sina velikog moćnika i uticajnog biznismena.

Ljubavni život najpopularnije domaće pevačice Marije Šerifović oduvek je bio intrigantan, naročito otkako je javno priznala da je naklonjena istom polu. Ali pevačica koja je Srbiji donela pobedu na Evroviziji 2007. godine uspešno je čuvala privatnost, i svoju i svoje partnerke. Sve do skoro! Kako je pisao “Kurir”, Marija je već godinu dana u vezi sa snajkom jedne od najbogatijih srpskih porodica.

Podsećamo da je Marija pre izvesnog vremena objavila sliku na svom “Instagram” profilu objavila fotografiju sa boljom polovinom kako se drže za ruke i šetaju ulicom.

Počele su tajno da se viđaju već nekoliko dana nakon poznanstva. To u prvo vreme nikome nije bilo sumnjivo, jer oko Marije je uvek bulumenta nekih prijatelja i prijateljica koji je prate svuda, a gospođa je već godinama u srećnom braku s naslednikom moćne dinastije. Tako je prvih nekoliko meseci sve bilo vrlo opušteno i za njih i za okolinu. Ali, kako je vreme prolazilo, postajale su sve nesmotrenije”, otkrio je izvor blizak Mariji i dodao da je izvesna dama uvek na Marijinim koncertima imala specijalno mesto u VIP loži, što je svima bilo sumnjivo.

“Marija i snajka su nekoliko puta viđene u poznatim beogradskim restoranima, držale su se za ruke, bilo je tu nežnih dodira, poljubaca. Naravno, neko ih je uslikao, pa su fotografije njihovih intimnih trenutaka, kad su mislile da ih niko ne gleda, ubrzo počele da se šeruju. Sad skoro pola Beograda ima te fotke u svojim telefonima” rekao je sagovornik ovog dnevnog lista svojevremeno.

Add Comment