SRPSKA GLUMICA OTKRILA SVE O ULOGAMA DOBIJENIM PREKO SE*SA! Sada nam je sve JASNO, to ovako ide…

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Glumica Olja Lević, koja se proslavila ulogom Mile u seriji “Igra sudbine”, otkrila je na koji način je dobila ulogu, a osvrnula se i na nepristojne ponude.Olja je prokomentarisala nepristojne ponude koje su prisutne u svetu glume, ali kako kaže, smatra da toga ima u svakom poslu.

Nisam se baš direktno susretala sa nepristojnim ponudama, ali možda sam neko ko deluje da neće da pristane na nepristojne ponude. Indirektno, pa kao neko opipavanje, možda je toga bilo. Toga ima i u našem poslu, i u svakom poslu, ja mislim. Današnji svet i život nije nimalo lak! Treba se boriti. Treba biti uporan, i vredan, i raditi na sebi. Tako da eto, nekad se treba pomučiti oko nekih stvari. I nekad je mnogo, mnogo bolje tako – rekla je glumica za “Mondo”.

Olja je objasnila i da je ulogu Mile u seriji “Igra sudbine” dobila zahvaljujući fotografijama na Instagramu, na osnovu kojih su mnogi mislili da je ona zapravo manekenka.

Sad možda više i ne misle, ali mnogi su mislili da sam manekenka. Zbog toga sam i pozvana u stvari na kasting. Bila sam pozvana za lik Sofije, na osnovu tih fotografija, pošto Sofija u seriji igra manekenku. Te fotografije su mi bile neka pomoć, eto da budem pozvana na kasting i dobijem ulogu Mile. Ja od kad sam napravila Instagram, mene su nekako tad krenule… Dobila sam i ovu ulogu, i neke poslove. Tako da je Instagram vrlo bitan u današnjem svetu, da l’ se to meni svidelo ili ne, to je druga stvar – ispričala je glumica.

Add Comment