Neočekivani potez bivših supružnika

Da su tačne priče kako pevačica Nataša Bekvalac i bivši vaterpolista Danilo Ikodinović komuniciraju samo kada je reč o njihovoj ćerki Hani, potvrdili su bivši supružnici svojim ponašanjem.Naime, na otvaranju letnje sezone jednog prestoničkog restorana prvo se pojavila Nata, za kojom su se svi okretali, a ubrzo zatim i Danilo sa suprugom Majom Ognjenović, ali nije prilazio pevačici, koja je uživala samo nekoliko separea od njega. Bekvalčeva se ponašala kao da ga ne vidi.Iako su svi očekivali da će se javiti jedno drugom, to se nije dogodilo.Svima je odavno jasno da njih dvoje nemaju nikakav odnos i da komuniciraju samo zbog ćerke Hane, ali niko nije očekivao da će se iskulirati.

Nataša je bila lepo raspoložena, smejala se i pričala sa prijateljima, dok su Danilo i Maja seli nekoliko separea od nje. Nije bilo šanse da je ne vidi, kao ni ona njega, ali se jedno drugom nisu javili. Sve oči su bile uprte u njih dvoje, ali do susreta i pozdrava nije došlo – kaže izvor koji se zatekao na licu mesta.

Kako se saznaje, iako su videli jedno drugo, ignorisali su se: Nataša je uživala u društvu Lukasa, koji je bio na istom mestu i sve vreme ju je grilio. Bila je dobro raspoložena, dok su se Dača i Maja fokusirali na prijatelje s kojima su sedeli za stolom. Svi su očekivali da će Danilo, koji je došao kasnije, da priđe i pozdravi se kao pravi džentlmen, ali se to nije dogodilo. Nataša je čak u jednom trenutku i zapevala na bini, pa je isključena mogućnost da je Dača zaista nije primetio.

Loading...

Add Comment