Milijana bez dlake na jeziku: Sa četvoricom sam u isto vreme, a od Milojka sam odustala zbog ovoga!

MIlijana Bogdanović našla se u emisiji njenog cimera Marka Perovića pa je tom prilikom priznala da je odustala od sadašnjeg dečka Miloša.

“Uvek imam rezervni plan u životu. Nekada se desi da i propadnu usled raznih spletova okolnosti. Sve je to normalno”, govori ona i dodaje:

“Ja sam naučila da se ne nerviram zbog stvari koje ne mogu da promenim. Oko Milojka se nisam ni trudila da promenim, jer nisam želela ništa da nastavljam sa njim dalje.”

“Iako svi misle da sam ja jedina kriva za prekid našeg braka, ali mnogi ne znaju da je Milojko jedva čekao da se to desi. On je više puta vršio pritisak na mene da podnesem papire za razvod braka, ali kao što sam i rekla ja za sve u životu imam rezervni plan. Sačekala sam da vidim šta će se desiti sa mnom, a onda sam upoznala svog sadašnjeg dečka i kada sam sebe obezbedila, postupila sam baš onako kako je Milojko i hteo.”, rekla je Milijana.

“Moji planovi sa Milošem su nepredvidivi, jer iskreno mislim da će to sve propasti čim budem izašla napolje. Ali ja za sebe ne brinem jer ja stvarno imam 4 dečka, i jedan će me sigurno voleti baš ovakvu kakva jesam”, rekla je Milijana.

Loading...

Add Comment