KRIJE SE OD JAVNOSTI Ovo je otac Nikolije Jovanović! (FOTO/VIDEO)

Bivši muž Vesne Zmijanac i otac Nikolije Jovanović, retko se pojavljuje u javnosti, a sada je na društvenim mrežama isplivala njegova zajednička fotografija sa Vesnom i Nikolijom.

Vesna Zmijanac je decenijama na srpskoj muzičkoj sceni i za to vreme uspela je da izgradi zavidnu karijeru, a pre nekoliko godina njena ćerka Nikoliju je krenula njenim stopama.

Iako Vesna nikada nije krila ko je otac njene ćerke, veći deo javnosti ne zna o kome se radi. Reč je o Vladi Jovanoviću, koji je svojevremeno radio kao šef marketinga RTS-a.

Vesna je bila udata za njega, a nakon razvoda, Vlada se ponovo oženio i u drugom braku dobio još dvoje dece, ćerku Teodoru i sina Luku.

Vlada Jovanović nikada nije želeo da se javno eksponira, a nije bio presrećan ni zbog toga što je njegova i Vesnina ćerka odlučila da se bavi pevanjem, što je potvrdila i sama Nikolija.

Pričalo se da je zbog ljubavi prema Vesni, svestan njenog ogromnog uspeha tokom devedesetih, u Dnevniku napravio presedan u istoriji te medijske kuće. Odlučio je da njen spot bude premijerno predstavljen u najgledanijoj informativnoj emisiji.

Nikolija je nekoliko puta isticala da je njen otac doktor nauka i da ga šou-biznis ne zanima, pa ga zato retko i ima u javnosti.

  • Moj otac je “alergičan” na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem – rekla je Nikolija jednom prilikom.

Add Comment