DŽEJ JE KRIO VELIKU TAJNU KOJA JE SADA OTKRIVENA! U džakovima je držao OVO, koleginica otkrila sve!

Džej Ramadanovski peminuo je 6. decembra u svom domu na Dorćolu, a sahrajen je u petak 11. decembra na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana. Na večni počinak ispraćen je uz zvuke violine i njegovu pesmu “Nedelja!

Jedan od Džejevih bliskih prijateljica bila je koleginica Dragica Radosavljević Cakana, koja je ispričala po čemu će pamtiti pevača, a govorila je i o njihovoj saradnji.

“On je voleo da me sluša, a nije voleo svakoga da sluša, nije bio mnogo velikodušan kada su pohvale u pitanju. Voleo je da izdvoji one ljude koji su po njegovom senzibilitetu, pevači po njegovom ukusu”, rekla je Cakana za “Puls Srbije”.

Na sahrani Džeja Ramadanovskog došao je veli broj kolega, koji su ga ispratili na večni počinak!

Pevačica je otkrila da su zarađivali neverovatne sume novca.

“Radila sam sa njim svirke, mi smo radili po domovima kulture. Verujte mi da se u to vreme u džakovima iznosio novac. Iako vrednost novca nije bila baš velika, ali količina jeste”, ispričala je ona i prisetila se jedne anegdote.

“Sećam se i kada je Džej položio vožnju, kako smo mu se smejali. Bilo je sa njim sesti u kola frka. Kad god vidi kamion, on stane. On je bio jedna veselica od čoveka, svi smo ga voleli. Jako je tužno što je tako završio”, rekla je Cakana.

(Espreso.rs)

Add Comment