ŠUMAHEROV SIN ZAVRŠIO KAO OTAC! Ceo svet gleda u NEVERICI šta se desilo!

Sin Mihaela Šumahera će sledeće sezone voziti za Has.Mladi nemački vozač je šampion Formule 2, takmičenja koje mnogi gledaju kao kvalifikaciono za najbrži karavan na svetu. Naredne sezone voziće tamo su se proslavili otac Mihael i stric Ralf!

Mik Šumaher je uspeo da osvoji titulu, iako je na poslednjoj trci sezone bio loše plasiran, a na ruku mu je išao rezultat njegovog najbližeg pratioca, Kaluma Ajlota.

Već je poznato da je ovo bila poslednja sezona Mika Šumahera u Formuli 2 i da će on od narednog takmičenja voziti u Formuli 1. Sin legendarnog Mihaela Šumahera je već potpisao ugovor za Has, koji iz ove perspektive deluje kao idealan tim za njegovo privikavanje na daleko moćnije bolide.

Mladi Mik je završio trku čak na 18. mestu, jer je već u ranoj fazi napravio veliku grešku. Ipak, Britana Ajlot, koji je mogao da mu ukrade titulu, završio je na 10. poziciji i na 14 bodova zaostatka za nemačkim vozačem.

Uspehom mladog Nemca su se pohvalali i iz njegovog novog tima. Ekipa Has ima veliko poverenje u Mika Šumahera i nadaju se da će u narednim godinama on biti konkurentan i za titulu koju je njegov otac osvojio sedam puta!

Add Comment