“Ili ćemo u krevet ili OTKAZ”: Gazda ucenio Anđelu, a ona mu je BRUTALNO odgovorila da je ZAUVEK upamti

Nije lako dokazati se na prvom poslu u životu, a tek ako ste pritom lepi i zgodni, pa zapadnete za oko šefu ili direktoru.Kako Ukrajinka Anđela nije od onih koje će pristati da preko kreveta grade karijeru, njen gazda u Institutu za preradu hrane u blizini Harkova prevario se u proceni da je “laka”. Svoju ispovest napisala je na odeljku Personals portala Ukraina.com, jednom od najpopularnijih foruma tamo.Sve je počelo kulturnom razmenom mišljenja i ponekim šalama za vreme pauza, a onda je gazda krenuo da vreba svaki Anđelin odmor na poslu za još po koju rečenicu. Primetila je da s njegove strane nisu čista posla, a kad ju je prvi put pozvao na piće znala je “koliko je sati”. Ljubazno ga je odbila i prvi, ali i drugi put, pa je on postao agrsivniji.

Pritom je čula za devojku koja je godinu dana pre nje morala da ode iz Instituta zbog mobiga i sekualnog uznemiravanja, pa je u glavi već počela da priprema odgovor. Čisto za svaki slučaj.A taj trenutak je vrlo brzo došao. Jednog popodneva šef ju je čekao na parkingu, jer je znao da će Anđela tu proći da bi uhvatila autobus. Pitao ju je da je poveze. Kako je kiša padala, rešila je da bude praktična pa je pristala.“U autu je krenuo da me obasipa komplimentima i da kuka kako dugo već nije imao normalnu devojku. Došlo je dotle da sam morala da mu kažem da sam zauzeta. A onda se prodrao i rekao da ćemo ili ići kod njega ili mene u krevet ili će mi dati otkaz”, napisala je Anđela.Potom je dodala kako je bilo pravo vreme da aktivira u glavi onaj spreman odgovor.“Rekla sam mu da se ne pravi naivan i da znam šta se već dogodilo devojci pre mene, kao i da je lično poznajem.

Počeo je da se vrti na sedištu i pali auto, a onda sam mu rekla da sam emancipovana, urbana devojka koja zna svoja prava i nije nimalo naivna. Zapretila sam mu tužbom i poručila mu da mi nikad više ni reč ne kaže van tema u vezi s poslom inače će jako loše proći jer poznajem i neke važne ljude. Rekla sam mu i koje. Tu je zaćutao i nije reč progovorio do moje kuće. Nikad više rečenicu nismo razmenili, ali ja sam ipak posle 3 meseca napustila posao. Nekako se nisam osećala prijatno tamo posle svega”, napisala je Anđela koju su svi podržali u odluci.Izvor: Objektiv.rs

Loading...

Add Comment