Vanesa Hedžer iz Konektikata podelila je sa forumašima neobičnu priču

Vanesa Hedžer iz Konektikata podelila je sa forumašima neobičnu priču koja je obeležila njeno prvo sekualno iskustvo.U priči koja je uključivala komšijinog sina Dejva (19) i Vanesinog oca, sve se na kraju završilo krajnje neočekivano, iako je na početku izgledalo da će “leteti perje”.Vanesa i Dejv krišom su se mesecima viđali pre nego što su odlučili da jedno drugom budu prvi. Kako je Vanesa, zbog poslovnih obaveza oba roditelja, stalno u toku dana bila sama kući, predložila je Dejvu da jednom oko 14 časova dođe kod nje, i da prvi put urade “ono”.“Prvi put bilo je traljavo i komično, ali smo nekako došli do kraja, što se kaže. Međutim, već narednog puta mislila sam da će biti katastrofa za ceo život. Isto smo se našli u popodnevnim časovima, ali nismo čuli u sobi da je moj otac došao ranije s posla. Nešto mu nije bilo dobro.

Kaže da me je zvao odozdo s vrata da vidi gde sam, a ja nisam čula. Zato se popeo kod mene u sobu. A ja sam tamo bila ispod pokrivača sa Dejvom. On je otvorio vrata i kada nas je zatekao, šokirao se. Počeo je da viče, mislila sam da će ubti u Dejvu. Ali ne! Video je da je to on i izašao je napolje. Rekao nam je da se obučemo i dođemo dole u dnevnu sobu“, napisala je Vanesa Hedžer na forumu Quora.com. Njih dvoje su poslušali oca i došli dole, a on je ležao na sofi. Prvo je dugo ćutao, a onda je pitao da li smo spavali, i da ga ne lažemo.Priznali smo mu da se viđamo nekoliko meseci, ali da smo tek sad počeli da i ovo praktikujemo. Bio je besan, ali je naglasio da je u pitanju Dejv čije roditelje mnogo voli i poštuje i zna da je i on dobar dečko, pa nije rešio da pravi scenu.

Pitao nas je da li smo koristili zaštitu, a onda nam je rekao da je i on u prethodnom periodu ‘namirisao’ da smo u vezi. Na kraju je rekao je i on rano imao prvo sekualno iskustvo i da je tu jako važno da budu partneri koji se ipak nekako znaju i imaju poverenja jedno u drugo. Rekao mu je da to više ne radimo ovako, u toku dana, kad su svi tu, već da ako već moramo da budemo sami, gledamo da to bude kad majka i on odu negde na produženi vikend. Bila sam u šoku. Imao je otac pre neke ispade, agrsivno ponašanje. Ne znam šta se to promenilo u njemu. Bio je divan prema nama. Posle sam plakala pred njima dvojicom, verovatno više od stresa i srećnih okolnosti tatine reakcije, nego iz nekog drugog razloga”, istakla je Vanesa koja je inače kao i Dejv uvek bila odlična u školi i pravi primer uzornog deteta.Ona je u komentarima dobila mnogo poruka podrške, a i puno devojaka poželelo je da ima istog takvog oca, punog razumevanja i poverenja.

Add Comment